Bron :http://www.jvanrijsewijk.web-log.nl/index.log?ID=1467843

 
Koning Keizer Admiraal uit de lucht gehaald
Zaterdag 11 December, werd rond 15:00 uur de illegale radiozender
Koning Keizer Admiraal uit de ether verwijderd. De net over de grens draaiende etherpiraat kreeg een werkbezoekje van het Agentschap Telecom en het Duitse Agentschap Telecom. Hierbij werden er twee lades uit de R&S kast in beslag genomen.

Tevens hebben de medewerkers achter het station een dwangsom van 40.000 Euro gekregen van de Duitse staat. Dit betekend dat het station niet meer aan de drie meterband zal verschijnen. 'Draaien is leuk, maar dit is gewoon te veel geld', aldus een medewerker van het station.

Bron: www.etherpiraten.com

KKA gepakt, laatste minuten te beluisteren via deze stream: http://home.tiscali.nl/klompenboer/mp3/KKA%20gepakt.wma

De zendmast
 

 

Geplaatst door John :: 23:15 :: Reageer
 
Anoniem :: 12 december 04:49
Super mooie mast jongens ga zo door hopelijk staan er nog meer etherpiraten op door deze actie en wil nederland wel luisteren naar echte muziek van nederlandse en duitse bodem !!!!!!!!
Landelijke piratenzender
Op 97.0 Mhz zit een piratenzender uit Twente (omgeving Lutte), met een mast van 103 meter en een vermogen van 10 kW !. De zender noemt zich: Koning, Keizer en Admiraal. Volgens ontvangstrapporten is de zender goed te ontvangen in o.a: Amsterdam, Groningen, Zaandam, Eindhoven, Achterhoek en in Limburg.
Bij mij op de radio is de zender ook goed te ontvangen. Via internet te beluisteren op: http://live1.mrg.cn:9700/listen.pls

Geplaatst door John :: 23:31 :: Reageer
 
Paul Freriks :: 11 december 22:06 :: e-mail
istie al weer uit de lucht?
 
 
John van Rijsewijk :: 11 december 23:13
Reactie aan Paul, de zender is vandaag uit de lucht gehaald, zie bovenstaande log.