Impressiemaker Tinus 26-12-2005

Even een bezoek bij Atletico vanuit Gelderland. We zien van verre al het antennepark.

Dus was het niet moeilijk om hem te vinden. Eenmaal bij de studio aangekomen was het nog even lachen, want ik belde aan, maar niemand deed open. Dus maar even bellen met de GSM om te zeggen dat ik er was. Ik begon met ‘ja met Willem’. O jee, dat had ik niet moeten zeggen want het werd heel even stil aan de telefoon.

Daarop maar even de achternaam gezegd. En plots werd er weer gelachen en verteld dat er iemand naar de deur kwam.

Eenmaal binnengekomen in de studio werd er gelijk een hapje en een drankje aangeboden door één van de teamleden want de Atletico zelf was niet aanwezig .

Na een kwartier kwam de Atletico met de overbekende lach en hij begroette ons

Hij stak gelijk van wal zoals we het van hem zijn gewend. Hij vertelde dat hij de eerste kerstdag wel af zou maken. Wat er ook gebeurde, want hij had genoeg op reserve staan. Ondertussen ging de uitzending gewoon door want hij had deze keer nieuwe medewerkers van het Foppe-team. Super leuke gasten die pas zelf bezig zijn en al aardig stukje konden presenteren .

Na een half uur ging de meester himself er achter zitten en zei een paar woorden. De telefoon rinkelde heftig. Na een uurtje daar te zijn geweest was het weer tijd om naar huis te gaan. Daarop vroeg de Atletico of ik de zender nog even wilde zien. Natuurlijk daar een foto van genomen. We kwamen nog een naambordje van Atletico tegen, die door een luisteraar was gemaakt en Atletico of ik daar ook een foto van wilde maken. Natuurlijk na een kort verhaal zijn we weer naar huis gegaan.

 

 

 

De zender een CX

Atletico

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderdeel van het Foppe team