Bron EPC:Piraten Team Tilligte uit de lucht !!
30 sep 11:44
   
 
  Vanochtend, Vrijdag 30 september, om 11:25h is de uit Tilligte afkomstige etherpiraat Piraten Team Tilligte uit de lucht gehaald.

Het Agentschap Telecom nam met ondersteuning van 2 politieagenten de zender, een dubbele mosfet die afgesteld stond op de 94.50 FM, in beslag.

Een woordvoerder heeft ons telefonisch laten weten er alles aan te doen om binnenkort weer aan de drie meterband te zullen verschijnen. Voor meer informatie, kan er gekeken worden op de website van Piraten Team Tilligte.

 

Bron EPI: Ook is vanmorgen het Piraten Team Tilligte (PTT) uit de lucht gehaald. Rond 11.30uur kreeg het team bezoek van Theo Brouwer.
Het team was vanaf donderdagavond 29 september bezig met een weekendmarathon, maar helaas ook hun moesten de dubbele mosfet die afgesteld stond op de 94.50 Mhz inleveren aan de heren van de overheid. Wel hebben ze te kennen gegeven zo snel mogelijk weer aan de band retour te keren.

Meer info en foto's van de inbeslagname zijn te zien op hun website.

Update 20:10uur: Het is gelukt zo snel mogelijk weer een zender aan de band te krijgen, het PTT heeft de weekendmarathon hervat en zijn weer te beluisteren via de 94.30 Mhz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valt niet mee deze stalen blik in elkaar te trappen.