18-11-06                                            Door Gup.

Zaterdagavond ging ik op pad richting Zuidoost Drente. Na vele beloftes die ik gemaakt heb, kwam ik eindelijk uit bij de Firma Bladhark.

 

Deze jongens zijn hier in de omgeving erg bekend omdat ze in hun beginperiode zowat elke dag de zender aan hadden. Dit begon met een kleine zender die inmiddels uitgebreid is naar een 1 kW Elenos-la met een CX800 buis erop. En sturing ervoor van de bekende bouwer uit Twente. De Elenos draaide een rustige 800 Watt.

 

Dit team bestaat uit 2 jongens: Rene en Erik. Ze draaien nu met een mast van ongeveer 30-35 meter met daarin 4 zelfbouw Rossen(Brescia antennes). Er werd uitgezonden op de 94.3 MHz in zowel stereo als RDS.

 

Combinator

De soundprocessing bestond uit een Combinator met daarachter een Aphex aural exciter. Deze stond nu niet aangesloten om een of andere reden. De spraak werd gevoed door de bekende Behringer DSP2024.

 

Natuurlijk stond er een welkekende DX-1000 als mengtafel die alles tot de eindmix bracht. Er werd veel van cd gedraaid met 2 Sony cd spelers. Een platenspeler was er wel, maar die werd vanavond niet gebruikt. Op de computer werd gebruikt gemaakt van Ots-DJ.

 

Kriebels

Er was een ruime keuze aan CDís en dat heb ik zelf nog even ondervonden. Het kriebelt toch wel als ze je vragen of je even wilt draaien.

 

De studio was lekker gezellig opgebouwd en bij dezen is de wc goedgekeurd (zie foto). De sapjes waren van goede kwaliteit. Gelukkig had ik een goede Bob bij me. De fotoís zijn voor die tijd genomen.

 

Ik wil de firma Bladhark bedanken voor de aangeboden sapjes en de gezelligheid.

 

Stuur en eindtrap

 

 

De stereo RDS2000

 

 

 

 

 

 

Soundprocessing

 

Erik en Rene samen de Bladhark

 

 

 

 

 

 

Prima voor elkaar ook te catering