Impressie Het goede Doel    Overhandiging Cheque voor actie doe een wens

Stichting Doe Een Wens 

Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Alle kinderen hebben hartenwensen. Iets waar ze van dromen, waar ze naar uitkijken.
Ook kinderen die een onzekere toekomst hebben, kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Even kunnen ze alles vergeten. Onbezorgd en blij zijn... iets heel speciaals beleven.

Door het vervullen van een wens, wil Doe Een Wens blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren.

De Stichting neemt niet alleen de organisatie van de wensvervulling op zich, maar betaalt ook alle kosten die aan een wens verbonden zijn.

Een tijdje terug in 1994 heeft Doe Een Wens voor Arjan, de zoon van Gert en Gerrie uit Ommen, een droom werkelijkheid laten worden. Arjan was 9 jaar en leed aan een ongeneeslijke spierziekte. Een oom van Arjan heeft een “wens”-verzoek ingediend bij de stichting. Nav hiervan werd contact opgenomen, thuis werd een intake gedaan en het eindresultaat was dat Doe Een Wens alle redenen had om de grootste wens van Arjan te gaan vervullen

                                                                 

Het allerliefste dat Arjan in zijn leven graag een keer zou willen doen, is het  maken van een reis naar Disney World in Amerika. Echter door de lichamelijke beperkingen van Arjan die uit de ziekte voort kwamen, was het voor hem onmogelijk zo’n reis te maken zonder allerlei speciale voorzieningen.

Met de hulp van de stichting werd het toch mogelijk gemaakt. Samen met zijn ouders werd Arjan een volledig verzorgde reis aangeboden naar Disney World in Amerika, dit met alle speciale voorzieningen inbegrepen.

Met dank aan stichting Doe Een Wens heeft Arjan de tijd van z’n leven gehad!

De dankbetuiging hiervoor is niet in woorden uit te drukken. Nu Arjan er niet meer is willen de ouders, Gert en Gerrie, Doe Een Wens bedanken door iets terug te gaan doen.

Om de activiteiten van Doe Een Wens mogelijk te maken is geld nodig. Piraten muziek is waar Arjan altijd van hield, zo vader zo zoon. Het idee is daaruit ontstaan om middels een piraten marathon-uitzending geld te gaan verzamelen. De opbrengst is dan bestemd voor Doe Een Wens.

Gert en Gerrie hebben mensen gevraagd om dit als team samen te gaan organiseren. Dit alles onder de naam “Het Goede Doel”. Het Goede Doel team gaat voor stichting Doe Een Wens een piraten marathon uitzending organiseren, de opbrengst van deze actie zal volledig worden afgedragen aan de stichting.

Tekstvak:  
Bent u ook bereid een steentje bij te dragen aan deze actie in de vorm van een financiële bijdrage?

Met vriendelijke groet,

Gert & Gerrie,
Henk, Roy, Sander, Jorrit, Johnny & Jeroen
Ingrid, Mariska & Weronika