25-10-2006                                            Door Hartenboer

 

Ik had al een poos contact met Willem, de Digitaal, over een marathon die de Ideale Combinatie Flevoland (ICF) zou draaien. En tja van spreken komt beleven en dus met één van de crewleden op naar de polder.

 

Dit is de tweede marathon van de ICF dit jaar en in een eerder stadium stond ik tegen een windmolen aan te kijken van ruim 40 meter (zie eerdere impressie van ICF). Ik bedoel er maar mee, ik was een maand te vroeg.

 

Ik kan zeggen, het was een heel warme ontvangst, daar in de polder, terwijl ik de rest van de crewleden amper kende. Ik werd meteen wegwijs gemaakt over hoe dit team te werk ging en draaide. Wat wil je ook, dit team heeft werkelijk alles uit de kast gehaald aan voorbereiding om de luisteraar en de bezoekers het naar de zin te maken.

 

4x CX

Ik was een dag eerder in Hoogeveen en kreeg de ICF nog luisterrijk mee op de autoradio. Dus over het ruime vermogen van 1700 W uit een 4 dubbele CX-eindtrap valt weinig te zeggen. Tegenwoordig moet er een R&S-kast aan te pas komen om zulke afstanden te overbruggen.

 

Qua apparatuur was alles aanwezig. Je kon bijna niet opnoemen wat dit team aan soundprocessing had staan. Natuurlijk allemaal van Behringer .

 

Op het moment dat ik er was om als één van de leden de platen in de ether in te slingeren, viel mij op dat er een rookkanon en een complete PA-installatie aanwezig was. Dit om de artiesten die live hun repertoire ten gehore brachten. Prima voor de bakker.

 

TV

Ik had mijn aanhang ook bij me (zelfs de schoonmoeder, zonder gekheid) en zelfs op een tv in de grote en prima studio konden de bezoekers zichzelf bewonderen.

 

Ook de catering was uitmuntend voor elkaar. Bij binnenkomst tegen 6 uur werd gevraagd of wij al gegeten hadden. Ik wil bij dezen de mooie bardames bedanken voor de zeer leuke bediening en gezelligheid.

 

Kortom alles prima voor mekaar en tja zie de foto’s voor een indruk.

 

 Fotosessie 2   Artiesten en publiek  Uitschakelen zender