15-07-2006

 

Kanon van Twente valt letterlijk en figuurlijk in het water. Written by humor SVTK

Onderweg naar KVT viel het signaal niet tegen. Het was niet apart hard, zoals ze van te voren voorspelde. De gezelligheid in de tent was prima, SVTK en Tukkerteam waren er ook om één en ander uit te leggen. Het bleek dat de antennes (speciale voor hoog vermogen) goed konden uit dragen, dit viel dus tegen.

 

Zelfs de tent komt uit Rossum, deze mensen hebben toch veel inspraak in het piraten gebeuren.

Ik persoonlijk, denk dat ze volgend jaar hun Heil in Rossum gaan zoeken..

De tekstschrijver van deze impressie moest wel even kwijt dat er 1 Juli het weekend van PCH plaatselijk huilbuien waren gesignaleerd door A.W.

Ook deze mensen konden de tranen niet bedwingen zonder de hulp van SVTK aldus de woordvoerder.

 

Eenvoudig

Voor mij was het makkelijk deze impressie, papier op tafel en hun deden het werk wel, heerlijk.

Het blijven rare gasten die Twentenaren er moest weer wat gebeuren, een teamlid van KVT vond het nodig om mij ff te pakken.

De weddenschap ging buiten mijn weten om en die was het water in met de Klompenboer, dit keer hielp mijn gewicht het niet door de 8 zware jongens uit Rossum en daar ging ik, de container in vol met water tussen de dolfijn en krokodil.

Hoe netjes ze ook waren werden eerst mijn zakken ontdaan van mijn shag sleutels en pen, wat een spul bij elkaar hahaha.

Na het uitklimmen werd me keurig een verkoeling aangeboden en het verhaal verteld.

Ja daar zit die, de stoker vertelde ze hahaha, hij gaat er ook in. Dit was niet eenvoudig hij zat mooi verscholen in de keet, wachten dus en geduld hadden de jongens wel van SVTK. Dit moment was dus nu aangebroken en ook hier was geen houden meer aan, hij ging er ook in na ook de zakken zijn geleegd.

Om solidair te wezen en inmiddels de 2e ontgroening van de gasten er weer aan zat te komen sprong ik er ook maar weer in, dit keer de zakken vergeten te legen.

 

Foto's

Er is bij het team toch besloten om geen foto's te plaatsen en uiteraard is dit geen probleem de gezelligheid was er niet minder om.

Ik wil de het team bedanken voor de gezelligheid en we spreken elkaar weer.