31-06-2006 PCT  Wilco

We wagen het weer op: op de scooter impressies maken. Dit ging in het mediatijdperk diverse keren fout zodat ik moest terug lopen met de scooter aan de hand. 

Vol gas naar het Twentse groene gras naar Piraten Combinatie Twenterand, zonder opsporingmethode op zoek naar dit station en het team. Gelukkig waren ze snel gevonden en met een noodgang de scooter geparkeerd voor de mooie tent. 

Het waren bekende gezichten voor me, al was het alweer een tijdje geleden dat ik ze voor het laatst heb ontmoet. Wat het meest opviel was de combinatie van de enorme afmetingen van de tent en de geringe masthoogte van een dikke 30 meter met erin 4 Rossen. We zijn de laatste tijd wat verwend met de hoogte van masten, maar dit team vindt het prima zo. 

Alles draaide perfect, al hadden ze in het begin wat problemen met de aanpassingen van de antennes. De mast is er één die vrij eenvoudig opgezet kan worden en doormiddel van een wormlier naar de 30 meter gebracht kan worden. 

Aparter was de eindtrap een fabrieksexemplaar, maar een type dat voor mij onbekend was. Deze eindtrap levert, volgens specificaties, een vermogen van 1000Watt. Een mooi ding dat zeker en waar je weinig aan kunt sleutelen, en dat willen ze juist. Het moet draaien en goed zijn en niet sleutelen. 

Aan muziek ontbreekt het hier niet in de keet die ze aan de tent hebben geplakt. Klein maar gezellig ingericht met alle nodige apparatuur.

 

Ik wil team bedanken voor de uitnodiging

 

Filmpje PCT

 

 

De eindtrap goed voor 1kw

 

Achterkant eindtrap

 

 

De opengewerkte stereo en RDS

Soundprocessing