Foto's het zondag middagfeest

 Zomermarathon Stram en Lam.


Zomermarathon Stram en Lam. Hun motto ‘gezelligheid gaat boven kwaliteit’. Deze marathon werd verzorgd door Studio Vrij Drenthe, Radio Misissippi en de Formatie Bokzwien. De uitzending begon op 18-07 en eindigde op 25-07-2006.

Allereerst even dit: de plaatselijke voetbalclub, Dunja Team en L N G bedankt voor jullie medewerking.
---------------------------------------------------------------------

 

Vanuit de omgeving Nw-Dordrecht wordt ieder jaar een zomermarathon gehouden en verzorgd door 12 jongens afkomstig van 3 piratenstations. Dinsdag 18-07 rond 18:00 werd de zender aangezet.

De zender bestond uit een 35 Watt -sturing met daarachter een QB 1100 goed voor een vermogen van 600 Watt. De eindtrap werd laag in het vermogen gehouden ivm de extreme hitte die week.

 

De mobile mast van de L N G met daarin 4 Ross-antennes pronkte mooi in de zon. Wel krom maar kromme dingen pissen ook, haha.De soundprocessing bestond enkel uit een Ultradyne-9024 van Behringer (digitale multiband) en dat ging niet echt super. Jammer. Maar dit zal volgend jaar wel beter gaan. Daar zal aan gewerkt worden.

Over verzoekjes niet te klagen. Vanuit omgeving Zwolle, Emmeloord, Stadskanaal, Oude Pekela en Lingen (Duitsland)) kwamen de smsjes en telefoontjes binnen.

Twee keer is tijdens de marathonweek een QB kapot gegaan. Toen is even verder gedraaid met een BLW 96. Deze werd vrijdagavond 21-07 weer omgeruild voor een QB1100, nu die van de Vrij Drenthe. En deze heeft het wel volgehouden tot einde uitzending.

Via deze weg wil ik de jongens even bedanken voor hun gastvrijheid en de sapjes (Sinas) en ook voor het t-shirt.

Nu even een kijkje in en rondom de gekaapte bus. Bedenk hier uwer verhaal maar bij .