19-03-2006

Wie heeft ze niet ontvangen of gehoord? Station Tukker Team op de 97.00Mhz in stereo en RDS.

De klankjes waren al vanaf vrijdag te horen via de 3-meterband en hoe. De reacties kwamen overal vandaan en ze hebben een landelijke dekking gehaald.

Dit is te danken aan de zware zender van ruim 10.000Watt ofwel 10kW. En met een mast van 72 meter hoogte met erin de 8 fabrieksrossen en fabriekskoppelbalk.

Ook de klanken waren goed. Voor velen is het vraagteken wat voor soundprocessing deze jongens hebben. En dat houden we voorlopig nog zo. Ze geven heel veel vrij maar de sport betreft de soundprocessing houden ze in ere.

Voornamelijk wordt hier van single gedraaid en de nieuwere nummers van CD. Hiervoor is gekozen voor de Technics platenspelers type SL1200mkl, voor de cd's is het merk Numark gekozen, type CDN30 en als mengtafel gebruiken ze een D&R Airmate.

Eigenlijk was het weer veel te gezellig in de studio gezien de aanwezigheidsduur van me. Gezelligheid kent geen tijd zeggen ze wel eens en dat is ook zo.

Tijd om veel foto's te maken schoot er vandaag er een beetje in, vanwege de topmiddag.

Het team is enorm gastvrij in omgang en ook het laten bezichtigen van de apparatuur. Op technische vlak kennen ze veel details. Zo staat de zender 24 uur per dag verwarmd opgeslagen en zijn er geen losse kabels in de studio te vinden.

De stroomvoorziening wordt net als de vorige keer van een eigen aggregaat gehaald, die 65kVA levert met als bron een landbouwvoertuig.

Dieselslurpers zijn het, al meer dan 600 liter is al doorgedraaid om alles draaiend te houden.

In de tent inmiddels weer aangekomen, heerst al een mooie drukte met veel gezelligheid. De tijd begint te dringen en weer de hoogste tijd om weer richting Ommen te gaan, al was het weer veel later dan voorzien.

Tukker Team bedankt.

 

 

 

Is wel gelukt om deze antenne van jullie in te zoomen

Koppelbalk en antenne Tukker Team

 

10kw op de klok en kan de meter uit

 

 

 

Filtersysteem voor de zender als doek een stuk afzuigkapfilter

 

Aggregaat en aandrijfbron

Klein maar 65Kva

 

 

 

Mooi zulke details

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En toto de volgende keer maar weer ,Bedankt