Reportage by Clubdigitaal 26-05-2006

Op Hemelvaartsdag was er niet veel te doen in de Noordoostpolder, dus deze keer gaan we richting Gelderland. Naar het Veluws Piraten Team (VPT) ergens op de Veluwe.

Bij aankomst vielen mijn ogen natuurlijk gelijk op de super mooie mast van 45 meter waar 4 verticalen in hingen. Het zendvermogen kwam uit een mooie dubbele CX die rond de 500 Watt rustig aan stond te werken omdat ze het spul heel wilden houden.

De soundprocessing die werd gebruikt was de compressor/limiter Ultamizer van het merk Behringer.

Verder bestond de apparatuur uit een echo van JB-systems, dubbele cd speler van het merk TEC-2500  en de overbekende mengtafel van behringer. Ook werd er van mp3 gespeeld vanaf de pc met als programma DJ Tracker wat er voor het oog wel mooi uitziet.

Dit alles was gebouwd in een kleine caravan met heel leuke tent er omheen. Niet helemaal wat ze wilden, maar het was te kort dag om een grote tent te huren.

Een paar dagen voor Hemelvaart was het idee ontsproten om een marathon te gaan draaien. Dus werd er een mast bij een bekende uit de buurt gehuurd en een kleine tent opgetrommeld en neer gezet

Ondanks de korte voorbereiding waren er ook nog drie artiesten gebeld die belangeloos kwamen optreden. De artiesten die de tent op Hemelvaartsdag op de kop kwamen zetten zijn allen aanstormend talent, onder wie zingende DJ Martin  Raymond uit Zwolle en Freddie Palace.

En als ik mijn mening mag laten spreken gaat Raymond het wel redden, nog een goeie hit ook. Hij kan de tent aardig op zijn kop zetten.

Voor de rest was het goed voor elkaar. Bedankt voor de sappies en tot de volgende keer maar weer want die gaat er weer komen. Wanneer? Dat horen de luisteraars vanzelf

Bedankt en tot de volgende keer.                           Clubdigitaal

 

Filmpje VPT

 

 

 

Voeding voor de dubbele CX

 

Koeling voor de CX

Sturing

De cx Zelf