29-07-2006

De derde impressie op rij dit weekend en deze mocht gelijk online staan van het team op enkele foto's na. Dit is uiteraard geen probleem we maken impressies voor de piraten en door de piraten.

 

Superlang Marathonweekend

Het team bestaat uit 4 man en zijn bezig met een marathon die 27 juli is begonnen en gaat eindigen op 31 juli in de late uurtjes. Afgestemd op de 97.60 wat later de 97.70 is geworden ivm de drukke frequentie.  

Dit alles is in stereo en uiteraard RDS, en met een vermogen van ruim 350Watt op de klok uit een enkele Mosfet. De antennes zijn 2 Rossen op een hoogte van 25 meter en dat alles met dit vermogen en hoogte goed werkt bleek wel uit de afstandrapporten. Deventer en Enschede zijn geen enkel probleem.  

De studio is goed en gezellig ingericht en eigenlijk is het een omgebouwd tuinhuisje dat nu als studio functioneert. Ook het apparatuur is ruimschoots aanwezig maar helaas is de technische man van de soundprocessing niet aanwezig om één en ander uit te leggen.

 

Keten van Behringer-apparatuur

De soundprocessing bestaat uit het merk Behringer met de volgende componenten: Edison EX-1, Ultragraph DEQ-1024, Ultramizer DSP 1425P, Ultrafex Pro EX3200, Ultravoice Pro VX2000 en de Virtualizer Pro DSP2024P. Tenslotte wordt een ledbalk gebruikt voor het controleren van de insturing.  Genoeg aanwezig dus en alles klinkt naar behoren. 

De mengtafel is ook van Behringer, type VMX 1000. Voor de rest staat als randapparatuur een dual cd-speler van Dap Audio-750 en 2 platenspeler van het merk MS Crypt DJ2650D. De techniek voor de verzoekjes gaat via de pc en ook internet is aanwezig in deze studio.

 

Zoals je wel vaker ziet bij een Twentse piraat wordt ook hier voornamelijk van vinyl gedraaid. Persoonlijk vind ik het een prestatie om met 4 man een marathon te houden.

 

Zelf draaien?

Verdere woorden zijn overbodig het geheel ziet er goed en verzorgd uit en ik bedank dit station voor de uitnodiging. En ook voor het verzoek dat ik ook wel wat uurtjes kan draaien bij dit station. In 1997 was het voor het laatst dat ik de draaitafels zelf in werking heb gehad, dus heb er toch maar van afgezien al jeukte het wel

 

Filmpje WZG

 

Ontvangstantenne foto's, van de ontvangst zijn mislukt

 

De zender

 

 

 

 

 

Soundprocessing

 

 

 

SMS via de pc en de lijst is vol.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapotte en mindere platen hangen hier

 

Uiteraard ook hier een verkoeling voor een duik