Door Wilco

Ik voel me verjaagd en verdreven. Dat gevoel heb ik dus op weg naar de Zilverster en ZZV. Dit station moet voor 22 mei 2006 de mast plat hebben liggen.

Voordat deze datum is verstreken, houdt het team dat bestaat uit 2 man, de allerlaatste uitzending op deze locatie. Daarna zullen ze het met een mastje moeten doen van 5 meter, maar of de buurt en daar zo blij mee zal zijn met het vermogen van 1800Watt weet ik niet.

De mast met erin 6 Rossen staat nu op 42 meter en is zo geconstrueerd om hem te laten zakken en te kantelen.

Na goed inzoomen was het mij ook duidelijk wat voor vlag er bovenin de mast hangt. Hahaha uiteraard de piratenvlag.

De eindtrap een 4xCX250b is een schitterend ding en met zorg gebouwd. Veel details zoals een nette bevestiging van de lampenvoeten op het chassis in plaats van krom geslagen bouten.

Voor mij is dit de eerste keer dat ik type eindtrap zie. Zelf zijn ze ook erg tevreden met deze eindtrap, al waren er in het begin wat kleine problemen.

De studio is klein maar gezellig en goed ingericht. Het meest wat opvalt is toch wel de soundprocessing, niets dus. Er wordt gebruik gemaakt van een compressor, een S-com Samson, voor meer stereo-effect en een Behringer Virtualizer Pro 2024p voor de spraak.  Alles gaat dus heel natuurlijk de zender in. Het voordeel is geen pompend geluid en het klinkt toch fris en helder. Bij dit station wordt het merendeel van cd en van md gedraaid.

Als mengpaneel gebruiken de jongens een Behringer UB1832FX. Zoals ik als zei, is het helaas de laatste uitzending en daardoor zenden ze wat langer uit dan normaal. Ook ontbreekt de BBQ niet. Alles in het geheel had een verzorgde indruk.

Ik wil het team bedanken voor de uitnodiging en voor de aangeboden hapjes en drankjes.

 

Filmpje Zilverster en ZZV

 

 

 

 

 

Opstelling van de eindtrap

Stuurzender

Achterkant van de CX

Dit bedoel ik, mooi strak en goed gebouwd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links de vergunning van de mast en rechts de intrekking

 

 

 

 

 

 

 

Fijn grasmaaien zo