23-06-2007                       Reportage by Clubdigitaal

Deze keer ben ik op uitnodiging op bezoek bij Station Braadworst uit het westen van Overijssel. De bedoeling  was om van donderdagavond tot zondagmorgen in de vroegte te draaien. En dat is helemaal gelukt, zonder slag of stoot.

Het was er allemaal super voor mekaar. De mast die werd gebruikt was een van 51 meter hoog en met 4 antennes erin. Het vermogen op 97.00 (stereo en RDS) werd opgewekt door een dubbele CX die op de Bird-meter 1500 Watt gaf. Das een bult uit een dubbele CX zullen vele denken maar het is waar. Maar hoe ze dat voor elkaar kregen, vraag me het niet.

De soundprocessing was allemaal van Behringer en klonk prima in de oren. Het geluid in de tent was ook uitstekend voor elkaar want ze hadden daar speciaal De Waard Media voor ingehuurd. Dit omdat het weekend ook vele artiesten live de planken zouden betreden, zoals Tim Lauffer, Willem van Hoorn, Aukje, zanger Danny en het IJssel duo.

Ook liet het IJsselduo weten dat ze vervolg hebben voor de cd-single drommelse jongen. Dat is geworden, ja het is weer een oude eentje van Dikke Leo getiteld: Hup zij me smimmetje daar gaat hij weer op de schoorsteen op een neer. Nu weet iedereen wel waar ik het over heb, denk ik

Alle dagen waren leuk om naar te luisteren en ik heb in de tent ook veel plezier gehad. Het was er mooi voor elkaar en de tent was bovendien alle 2 avonden goed gevuld.

Ik wil iedereen van het team bedanken voor de hapjes en drankjes  en natuurlijk tot de volgende marathon die jullie willen gaan doen.

Bezoekers en artiesten