Disco Jan uit de lucht !! Bron EPC
30 jan 17:48
   
 
  Zonet hebben onze vrienden, Jelle Ruschen, Hans vd Star en Bé Muller, bij de radiozender Disco Jan uit Elim een inval gedaan, en hierbij de gebruikte zender, een rvr van 800 watt en de daarbij behorende stuurzender, in beslag genomen!

De zender stond net uit en toen werd er aan de voordeur gebeld, waar dus Dhr Bé Muller samen met twee politieagenten, aan de deur stond.
Eenmaal opengedaan zei Bé ook nog tegen de eigenaar van de zender, dat hij ook nog even de achterdeur open moest doen, want daar stonden de andere twee opsporings ambtenaren.
Er werd nog gezegt dat het in de toekomst hun plan is, dat ze op de hoogte van het vermogen de bekeuringen gaan uitschrijven!

Gezien het verleden van de zender, hoeven we ons niet af te vragen, of de zender weer retour komt, wij wensen de Disco Jan natuurlijk veel sterkte toe!!!

 

Radio Disco Jan uit de lucht Bron EPI dinsdag 30 januari 2007 - 17:54
Ook vandaag was het AT weer op pad om een etherpiraat uit de lucht te halen. Zo waren de mannen van het AT omstreeks 17:00 bij de Radio Disco Jan uit de lokatie Elim. De piraat had de zender net uit staan toen het werkbezoek van Dhr Jelle Russchen, Dhr Be Muller & Dhr vd Star van het AT plaats vond. De mannen waren vergezeld door 2 politie mannen.

De Sturing en een RVR eindtrap afgesteld op de 95.90 werden in beslag genomen. De piraat staat een boete van 1100 euro te wachten.

Door de piraat werd er gevraagd of de geruchten kloppen dat men binnenkort de piraten gaat bestraffen op de hoogte van het vermogen. Dus hoe hoger het vermogen hoe hoger de boete. Dit bleek wel te kloppen maar waneer dit ingaat werd niet verteld.