01-09-2007                     Door Bert Radio Noordzee

Vrijdagmiddag was het zover. Vanaf de Veluwse weilanden station De Dolle Boeren. Ik zelf was met de auto in Harderwijk en ja hoor om om vier uur waren ze in de lucht en dat allemaal op 97.10 MHz in stereo met deze keer RDS. Het signaal was best hard voor het vermogen waarmee werd gedraaid.

 

Tractor

Wij er maar even heen en niet zo als Klompenboer zelf, die er tegenwoordig met Tom-Tom naar toegaat, wij zijn er met de tractor naar toe gegaan. Daar aan gekomen was het al een groot feest in de grote tent, die barstte zowat uit zijn voegen.

 

Dit team bestaat uit vier dolle boeren, en ze hadden het goed voor mekaar. Wat een feest was het op vrijdag en zaterdag. Er waren een hoop oud-piraten en ook veel nieuw talent. Zelfs jongens uit Twente waren vrijdagavond aanwezig.

 

Bij dit team werd gewerkt met een zender van de bekende bouwer uit Twente. De mast was 25 meter hoog met daar in vier Breedband dipolen.

 

Dikke processing

Veder  was de processing dik voor mekaar. Een dikke DSPx zorgde voor een lekker geluid. De mengtafel was de bekende DX-1000. Er werd vooral gedraaid vanaf het zwarte goud,  zo als wij dat vroeger ook deden. De nacht werd door de bekende Amerikaan gedaan, oftewel onze muziekcomputer.

 

Ook over belangstelling via de telefoon  was geen gebrek. Zeker duizend sms-jes kwamen er binnen. De reacties kwamen overal vandaan. Van Uden (Nbr) tot aan Apeldoorn toe. Kortom het was een geslaagd feest.

 

Bij deze wil het team de buurt en onze sponsoring bedanken voor alle medewerking.

 

Jongens bedankt en maar tot de volgende keer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuid-Oost Gelderland is niet zovaak een impressie, dus mocht je er geweest zijn en heb je nog foto's mail ze dan