09-11-2007                          Door Gup 

Een Drent met een Tukker, daar is toch niks mis mee….

Vanaf donderdagavond aan de band via de 94.50 MHz in stereo en RDS. Station een Drent met een Tukker, draaiend tot zaterdagnacht. Een Drentse piraat en een Tukker gaat toch niet samen? Nou bij dit station zeker wel.

 

De 2 piraten draaien tijdens deze mini-marathon 100 procent van vinyl en het is een goede platenkeuze, die voor veel goede reacties zorgt natuurlijk.

 

Mast

Er word weggedraaid vanaf de Tukker-studio ergens in de omgeving van Zuidoost-Drenthe.

De mast is 50 meter hoog met 4 fabrieks antennes erin. De zender is van het bekende merk R&S, type 2024.

 

Momenteel staat de kast rustig op 7 kW te draaien en dat is aan de reacties goed te merken. Voor de foto’s van de zender en soundproccesing wil ik wijzen naar de vorige impressie van tukkerteam op 18-10-2007

 

Studio

De tent die ze normaal gebruiken, was verhuurd in Limburg. Daarom werd de koelkast in de gebruikelijke studio geplaatst, zodat iedereen dit keer toegang kreeg tot de garage. Met een paar extra boxen, 2 stamtafels en een barbecue werd de gewonen studio even verlengd met 6 meter zodat het volk gezellig van zijn biertje of hapje kon genieten.

 

De gezelligheid was 100 procent aanwezig en ik moest het ook ontgelden. Ik ben zaterdagavond teruggekeerd voor een tweede gezellige avond!. De barbecue werd in de avond nog aangeslingerd en een doos flugel werd uitgedeeld. Kortom, ze waren voorzien van alle gezelligheden.

 

Ik wil de 2 jongens bedanken voor de drankjes en de gezelligheid en tot de volgende keer.