15 maart 2007 made by Club Digitaal

Vrijdag kwam ik op de 98.10Mhz een radiostation tegen onder de noemer station Geen Idee. Ze waren een marathon aan het draaien en wilden dit vol houden tot zaterdagavond 23.00 uur.

Zaterdag was ik vrij dus maar even richting dit station op de Veluwe om te kijken hoe ze aan de band zaten en natuurlijk of er een impressie mogelijk was. Na wat aanwijzingen van een amateur die er in de buurt woont, kwam ik midden in de bebouwde kom terecht.

En daar stond hij weer: de bekende ladderwagen die met zijn 42 meter hoogte goed te zien was in de buurt. In de studio aangekomen heerste er een goede sfeer. Het vertrek was leuk aangekleed zodat er 3 dagen gezellig kon worden gezeten.

Het vermogen dat werd gebruikt kwam uit een dubbele CX en liet met gemak 700 Watt zien. Dit werd in 4 eigengemaakte 3-elements richters gestopt. Het werkte prima want de SMS’jes logen er niet om. De verzoekjes kwamen overal vandaan en ook in groten getale.

De audioproccesing was ook prima voor elkaar. Zo even een paar genoemd. Na de mengtafel de MDX 2004, de Edison, Ultramizer en Ultradine. En daarachter een eigen gebouwde stereo en RDS.

Het team bestond uit 5 leden en allemaal wel oude rotte in het vak die weer eens zin hadden in een weekendje draaien. Zelfs was er een vrouwelijke platendraaier bij dit station. Alles was prima voor elkaar super bedankt voor de hapjes en drankjes.

Maar weer tot de volgende keer maar weer...

Filmpje Geen Idee