HPT 05-05-2007                            Door Ruud (De Gulle Lach)
Zaterdagavond op weg naar de mensen van het naar het H.P.T (Heerder Piraten Team) op de Veluwe. Vanuit Twello kreeg ik ze al goed mee op de autoradio in Stereo en RDS. Normaal draait dit team meestal op de frequentie 88.40 maar deze vijfde mei zaten ze op de 95.10 MHz met een mast van 38 meter en 4 Rossen

 

Beregezellig

Halverwege de rit even gebeld dat ik onderweg was. Heey Ruud, mooi man, het
biertje en de cola staan klaar (cola voor mijn vrouwtje hè), was de reactie. Aangekomen bij de studio was er een hartelijk welkom en het was er al beregezellig en de sfeer was perfect. Na een praatje met de mensen van het H.P.T over wat wel en niet op de foto mocht, kon ik mijn werk doen.


Eigenbouw compressor

Wat soundprocessing betreft kan ik bij dit station zeer kort zijn. Er stond alleen een eigenbouw compressor/limiter en daarvoor een Behringer mengijzer type VMX-1000. Nu moet ik wel zeggen dat het geluid bij mij thuis en op de autoradio perfect klonk.

 

Muziekkeuze

Verder draaide men met CD-spelers en MD-spelers en de laatste tijd met opzet niet met singles. Het is een niet al te grote studio. Ieder heeft zijn eigen koffer met muziek bij zich. De muziekkeuze is bij het H.P.T altijd mooi. Het team is groot en van jong naar oud, dus ook verschillende muziekkeuzes en dat valt bij menig luisteraar goed in de smaak. Van Engels, Apres-ski, Jaren-60, Telstar-favorieten en noem zo maar op. Ze werden allemaal gedraaid.

 

Vermogen

De sms kwam binnen via de pc binnen, dat ook hartstikke mooi werkt, moet ik zeggen. Je hebt geen leesbril nodig op deze manier. Er werd ook veel gereageerd. De zender mocht van het team niet op de foto, maar ik heb wel gezien dat het vermogen best mee viel en dat ze best een eind wegkwamen.

 

Ik Ruud, de "Gulle lach" en lady willen jullie nog bedanken voor de hapjes en drankjes en tot de volgende keer.