Made by twentsche zandhaas

Eindelijk was het dan weer zo ver: 2, 3 en 4 februari 2007, de radio Lachende Vagebond. Of in carnavalsstemming: de Lachende Papsleef.

In de benen

Zoals bekend draait de Lachende Vagebond vanuit de bekende studio Jampies Bar ergens in Twente. Vrijdagavond om 6 uur ging de mast in de benen. Daar hadden al de hele dag 3 jongens aan gesleuteld om het antennepark -6 Veenstra-antennes- zo goed mogelijk er in te krijgen. 

De zender is een bekende, een T5000 uit ItaliŽ, en kwam makkelijk op het vermogen waar hij voor staat. Voor de zekerheid eerst maar op half vermogen laten lopen en na een goed half uur ging hij vol uit. Dik over de 5 kW. 

Pannenkoek

De telefoontjes stroomden binnen vanaf de Waddeneilanden tot Rotterdam en zelfs uit BelgiŽ. Dit was allemaal via pc uit te lezen. En ook vanaf de pc werden de tunes gedraaid. De rest van de muziek was allemaal van de zwarte pannenkoek. 

Niet alleen de SMSíjes kwamen van ver, dat gold ook bezoekers (ze kwam zelfs vanaf de grens van BelgiŽ). 

DSPx-mini

De soundprocessing (DSPx-mini en een Yellowtec VIP-1 analoge voiceprocessor) werden geleverd door de KMF. Zo konden we meteen voor onze volgende aanwist al de apparatuur testen. 

Verder wil ik iedereen bedanken voor het mede mogelijk maken van de uitzending (ook het AT) en het vrij laten van de 3-meterband. Laat de foto's op je inwerken!!

Team en draaifoto's

Studiogasten 1  Studiogasten 2 Studiogasten 3 Studiogasten 4

Next