28-01-2007   Reportage by Clubdigitaal 

Deze keer ben ik op bezoek bij de Lauwerszee en de Vrijheid om een paar foto’s te nemen van hun laatste uitzending op deze locatie.

 

Deze keer kon ik het te voet af want het team draaide bij mij in de buurt. De laatste keer dus vanuit deze locatie want vorig week heeft meneer Van Essen het spul opgehaald. Het is dus wachten op de dwangsom die onderweg was.

 

Arnold en Marco hebben het 13 maanden uit gehouden om bijna elke week aan de band te zijn en hun muziek aan het volk in de Flevopolder te laten horen. Omdat het de laatste keer was op deze locatie wilde de Lauwerszee-senior ook nog even wat plaatjes draaien. En dat was goed te horen want de oude platen van weleer galmden weer een door de ether.

 

Ook vertelden Marco en Arnold dat ze alweer een nieuwe locatie hebben maar dat gaat nog heel even duren want er moet beton worden gestort. Dat willen ze na de winter doen maar halverwege het jaar willen ze toch weer wat van zich laten horen .

 

Het team draait de platen het meest vanaf vinyl en de nieuwe muziek die nog niet op single is of komen, wordt gedraaid van cd of MP3. Maar dan moet ze toch minimaal op 192 kbps zijn opgenomen anders komen ze de studio niet in.

 

De stereocoder die wordt gebruikt is van het merk R&S en wordt er gebruikt gebruik gemaakt van een Harris-compressor/limiter. Het vermogen van deze uitzending was ongeveer 300 Watt uit een Mosfet-apparaat dat op reserve stond en door de inbeslagname toch nog een keer dienst mocht doen.

 

Ook kunt u een paar foto’s vinden van vorige week toen het spul inbeslag werd genomen. Als de dwangsom aanwezig is, komt deze ook online

 

Ik bedank de heren van studio L&V voor de gastvrijheid en maar weer tot de volgende keer.

 

Afscheid DJ 1      Afscheid DJ 2