22-06-2007 PCH        KB

Vrijdagmorgen na een storingmelding, daar eerst maar naar toe, om vervolgens na reparatie richting zuid te gaan. PCH, volle bak aan signaal in Ommen en vanwege de goede gezellige contacten met het team was mijn hobby toch belangrijker dan de plicht.

 

Geen impressie

Eigenlijk vond ik het wel best. Geen impressie dit keer, het aanwezig zijn en het schouwspel volgen, kun je gewoon niet vertalen naar een impressie. Maar dat geldt voor elke impressie eigenlijk.

 

Daarentegen stond deze jongens ook niet in de agenda. Zonder camera  de auto uit, maar dat duurde geen 20 tellen. Toen de vraag: waar is je wederhelft, waarmee ze de camera bedoelden. Het blijkt toch dat we te maken hebben met wat bijzonders en eigenlijk ook weer niet. de eenvoud maakt de klasse.

 

Tot last

Soms denk je wel eens, is het niet vervelend. Elke keer de camera in je nek te hijgen. Maar dit team dat bestaat uit een 13-tal jongens, heeft daar geen enkel probleem mee. Ze zijn erg open in alles en de alledaagse gesprekken. Ditjes en datjes en dat is misschien wel dat dit team zo apart maakt. Het zenden is voor deze groep is een hobby, net zoals ik een impressie maak.

 

Erg nuchter volk

Is dat nu de Twentse mentaliteit of is dat gewoon aanwezig bij deze jongens? Het merendeel van de piratenteams is altijd prettig in de omgang, vindt ik. 

 

Bestookt met vreten.

Omkomen van de honger is onmogelijk. Of om het wat netter te noemen: ook aan culinaire snacks ontbreekt het niet en er is een heuse kok aanwezig voor de meest intense gehaktbal die er maar te verkrijgen is in heel Twente. Ook droge worsten waarmee je een spijker in een plank kunt slaan zijn een delicatesse en ook in  getale aanwezig

 

AT

Als ze komen dan komen ze, liever niet maar dat is het risico zo simpel ligt het. Vriendelijk zijn we als altijd, maar we zijn geen Sinterklaas.

 

Stijve nek

De mast is toch wel het meest imposante dat ze hebben staan. Tonnen staal richting verticaal en 100 meter verder op stopt het.

En dan zijn alle delen nog niet eens geplaatst. Acht hoogvermogen antennes zorgen voor de perfecte afstraling.

 

Duitse degelijkheid

Deze heeft de groep vervangen voor een slanke Italiaanse dame van een hoog society en ze draagt de kledinglijn van RVR. De Duitse oma mag even met pensioen.

 

Processing

Ik vraag er al niet meer na, ze zeggen het toch niet. De traditie moet je in stand houden tot het een legende wordt. Ik houd het op een FRM-coder met een SPI RDS en een limiter uit een V3.

 

Genoegen

Eigenlijk is het een standaardvraag van ons. Wat wel en niet op de site mag. En  gezien de nieuwe zender leek me dat ook logisch. Het team vindt het allemaal wel prima of het nu een stentor is of een RVR zender. Het is en blijft een zender en het antwoord was ‘hebben we je dan ooit laten zitten’. Dit leek me duidelijk. Alles mag erop.

 

Filmpje PCH

 

Warmte ontwikkeling in de lucht zorgde voor de wat mistige foto

110 meter

En ook nog mobiel gemaakt zo te zien.

geen geklauter om in de binnenkant van de mast te komen maar gewoon erin lopen

 

 

ruim 31000 uur op de klok en in prima staat al is de pwr meter niet meer zuiver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek de verschillen

 

Sousse Chefkok

Als ik hem zie denk ik altijd aan de plaat van Willem Duin -Wat een rare man

 

 

 

Die hond had zijn weekend ook wel hier de staart brak nog net niet af met dat gezwaai van hem.