24-08-2007                                                           KB

Richting Twente gaan we weer en niet meer op de automatische piloot maar met de Tom-Tom en dus via de kortste route. Dat is ook wel mooi, de kortste route. De weg ken ik inmiddels en ik wordt geleid door de meest mooie gebieden in deze streek, zo zie je nog eens wat. PTR daar gaan we naar toe.

 

VOLLUK

En dan ben ik op de plaats van bestemming maar daar zie ik minder en hoor al helemaal niets. De claxon dus maar ff ingedrukt maar niets. Het blijft er stil, erg stil. Na de motor van de auto te hebben uitgezet loop ik richting studio. Daar hoor ik wel wat, maar zie niks. Een lege studio maar op de tafel met stoelkussen ronkt ongeveer 80dB aan gesnurk. Wat krijgen we nu? Dus maar ff schreeuwen: VOLLUK, geen gehoor dus. Dat heb ik me weer een binnenpret van heb ik jouw daar. 

 

Zender

Na even rond gekeken in de hoop dat er nog volk kwam, kijk ik maar even in het zenderhok. Ik trek de deur los en een lawaai van een soort primitief alarm. Een koeienbel, maar ook hier wordt hij niet wakker van en ook geen signaal van verdere teamleden. De zender is uit, de meters op nul, maar duidelijk is te zien dat het om een dubbele Mosfet met de bekende sturing uit Twente gaat. Klaar om te worden ingeschakeld, maar door wie?

 

Mast

Dan maar even naar de mast, een mobiel exemplaar staat met de wielen ingegraven. Voor de stabiliteit, zo te zien. De hoogte wordt geschat op 35 meter met erin 4 Rossen. 

Terug naar de studio waar hij nog prinsheerlijk ligt te slapen. De radio staat vreemd genoeg op Radio 3FM of zo. Yekkes, laat ik hem maar wat harder zetten. Maar dit heeft ook al geen resultaat op de slapende prins. Inmiddels is het half drie in de middag. 

Processing

Dit is aanwezig bij het team maar ook dit staat spanningloos. Het betreft een Triple-C en een Aphex 204 voor het geluid. Een Katruud stereo/RDS-coder wordt er gebruikt. Voor het overige aan apparatuur staan er een mengtafel van D&R Discom3, 2 platenspelers van Gemini DT-1000 en tenslotte een dual cd-sleper van Numark, type type CDN35  

Ik wil het team bedanken voor de uitnodiging, dat is wat ik zeggen kan. Een zeer bijzondere impressie dit keer.

PS: ik heb jullie pen geleend en vergeten terug te leggen.

 

 

 

 

Netjes de meters geijkt op 0 Ampere

Soundprocessing

 

 

 

 

 

 

 

Mis nog net een toevoeging pas op voor de hond