17-10-2007                                        Door Danny, de PJS.

Dit team draaide op woensdag en donderdag. Aangekomen bij de S.V.G. in het Noordwesten van Twente regende het hevig. En omdat ze vanaf een ma´sland draaiden was het best modderig, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook in de gehuurde tent, hielden ze het niet helemaal droog.  

Zender
De zender bestond dit keer een dubbele Mosfet die keurig zijn werk deed en 650 W uitstuurde. Het vermogen ging de 2 antennes in die op een hoogte van 36 m een tikkeltje krom stonden door aardig wat wind. 

Uit het lood

De mast is een gehuurde van 36 meter hoog. Het is een kantelschuif-mechanisme die tevens mobiel gemaakt is. De mast is in het donker opgezet en afgetooid en daardoor stond hij een klein beetje uit het lood, maar donderdag is dit weer verholpen.

 

Reacties

Het was vanwege herfstvakantie zeer druk op de band maar dat was niet te zien aan de vele reacties die de jongens ontvingen. Het ging mooi en ze waren zeer tevreden.

 

Audio

De audio-apparatuur was goed voor elkaar. Ze gebruikten het welbekende Behringer DX1000 mengpaneel. Daar op aangesloten waren 2 platenspelers en 1 cd-speler omdat er veelal van vinyl werd gedraaid. De cd-speler werd eigenlijk alleen maar gebruikt voor de jingles. De processing bestond uit een DSPX-mini met een Katruud RDS.  

Kortom, ik denk dat het team kan terugkijken op een geslaagde uitzending en we zullen wel weer van dit team in de toekomst horen.