01-09-2007     ZDR (Zandhaas Das Radio)

Al een tijdje gingen er verhalen rond dat er binnenkort een station aan de band zou komen onder de naam Schrik van Geesteren. Dus maar eens een kijkje nemen.

Ook hier de nodige tegenslagen. De jongens waren al bezig met een mast van ronde 40 meter op te zetten, maar kregen dit helaas niet voor elkaar. Daarom is snel ergens anders in het dorp een studio ingericht en een mast  geplaatst van ongeveer 20 meter met daar in 2 antennes. Daarop werd een vermogen gezet van een dikke 650 Watt en toen kon het feest alsnog doorgaan.

Bij aankomst klonk de muziek al luid in de oren en dan niet de goedkoopste platen. Alles werd van vinyl gedraaid. En als je alleen  vinyl draait, dan is in de studio alleen maar een equalizer nodig, vind ik, en meer stond er ook niet als soundprocessing. Verder werd de muziek gemixt met de bekende  Behringer DX- 1000 en 2 platenspelers.

Ik dacht dat de jeugdige piraat niet meer bestond in deze plaats, maar dat is dus niet zo . Een hele groep beginnende piraten was hier aanwezig en dat is iets waar het AT zich nog wel druk om kan maken.
Jongens bedankt voor de sapjes, de gezelligheid en de dikke sigaar en succes allemaal met de hobby en het opbouwen van de andere locatie.