Maandagavond, we gaan weer naar TV Team en eigenlijk ben ik een beetje bang dat het behoorlijk rustig zal zijn voor een maandag. Ik had verwacht dat ze het nu wel met de helft van de tent konden doen. Nou vergeet het maar, het was weer druk en met een halve tent kon je het volk niet binnenhouden. Allemaal fans die lopen te hossen en te springen.

 

Wat ik niet wist waren de optredens en wel van Ad en Karin, de oude legendarische band van vroeger. Verder werd de tijd een beetje gevuld met 3 charmante dames op het podium.

 

De stemming was weer super voor elkaar. De muziek was perfect wat wil je nog meer? Uiteraard is dit mijn thuiswedstrijd en nogmaals met TV Team is de site begonnen. Zelf hecht ik aan zulke dingen wel waarde.

 

Ook Martin Dams was aanwezig, een artiest, terwijl hij niet eens optrad. Hij zat gewoon tussen het publiek wat te praten met een biertje en dat zegt toch wel wat over een artiest en piraten. Hetzelfde geldt voor Ad en Karin, zij bleven ook nog behoorlijk lang kijken hoe wij het in het oosten het allemaal beleven, super gewoon.

 

Een geslaagde avond maar het is nog niet afgelopen. Elke avond zijn er optredens van artiesten en weet ik nog wel niet wie. Nog 3 dagen te gaan en dan is het afgelopen.

 

Tot morgen