Zondag de rustdag zoals is beschreven in de vergunningen en dat was het zeker op de locatie.

Geen bezoekers in de tent en doordat er veel reclame is gemaakt en het op de RDS staat hebben ze allemaal gehoor aan gegeven.

 

Deze dag werd gebruik om de grote puinhoop op de ruimen die een dag geleden is gemaakt   een container vol met troep het terrein zag er niet uit en de tent idem dito.

Maar alles ziet er weer spik en span uit en alles ligt in de container.

Voor de rest is het rust de BBQ staat aan en achter de tent zijn de leden hier maar druk mee, met de poten op de tafel de grote vlammen van de BBQ onder controle houden etc etc.

 

De zender staat wel aan uiteraard maar meer mensen als 5 mogen niet in de tent en alles moeten dicht.

Maar door deze hitte is dat niet te doen, helaas dacht de wijkagent die een inspectie kwam houden er anders over. Deurtje open deurtje dicht. Uiteraard de deuren bleven open voor lucht circulatie.

 

Ook waren ze net als de alle bezoekers erg tevreden over de feestavond alles is goed en rustig verlopen, wel waren sommige bezoekers een beetje teleur gesteld dat om 1 uur nachts de deuren dicht werden gedaan door de beveiliging.  

Een goede keus aan de beveiliging die deze taak op zich hadden genomen, een zorg minder al was het jammer dat het al weer om was maar een ieder had wel begrip.