21-06-2008                                        Black Light Team                    Door: Wilco

De mast moet eraf of moet worden teruggebracht naar 5 meter en wel voor 11juli 2008, zo staat het in de brief. De mast van 36 meter is de gemeente een doorn in het oog, maar wij weten wel beter.

 

Niet de gemeente doet moeilijk, die hebben wel wat anders te doen, maar regels zijn regels en door druk van hogerhand heeft de gemeente geen keuze meer.

 

Fotoverklikker

Zoals nu de situatie kan worden geschetst, is er iemand in de regio die diverse gemeentes afrijdt en foto’s maakt van masten. Dit fenomeen heb ik zelf mogen aanschouwen. Wat hij verder met de foto’s doet, kan niet met zekerheid worden gezegd. Wel is de naam van de fotograaf beschikbaar, al doen we daar niets mee.

 

Peilrapport

Waarschijnlijk worden de foto’s weer doorgespeeld naar het AT die vervolgens een peilrapport probeert op te maken, waar de gemeente op zijn beurt de dwangsom uitdeelt. Zo ook bij dit team, het Black Light Team.

 

Bijna onzichtbaar

Het team heeft een mast van 36 meter met er in 2 rossen en compleet inschuifbaar en tot de grond kantelbaar zodat hij bijna onzichtbaar wordt. Hoe dan ook: het team neemt geen risico en haalt de mast weg voordat de dwangsom verbeurd wordt verklaard en het team 5000 euro lichter is.

 

De laatste uitzendingen dus voordat definitief het doek valt, en dat zullen er wel meer worden tot die datum van 11 juli, vertelt het team. De 3-mans formatie heeft alles in eigen beheer opgebouwd en heeft net de verbouwing achter de rug. Ze hebben niet veel plezier van deze mast hebben; een jaar om precies te zijn.

 

De zender is compleet van RVR, een VJ-1000 als eindtrap en een RVR TEC20 als stuurzender die omgebouwd is zodat hij 28 Watt kan leveren in plaats van de 20 Watt.

 

Soundprocessing

De processing komt van Phonic, de PCL3200 als compressor/limiter en een Behringer Sonic SU9920, verder een Usblaster USB7705 en een composer van Behringer de MDX2600. Het mengpaneel dat gaat allemaal via de JB-System MM-10.

 

Veelal wordt bij dit team van vinyl gedraaid door 2 verschillende platenspelers en een dual CD-speler van Citronic de CD1-2.

 

Het team wil ik nog bedanken voor de uitnodiging en veel succes gewenst in de toekomst.

 

Filmpje Black Light Team    Twenterand  Radio-Oost fragment

 

 

 

 

 

 

 

Zender en eindtrap

 

Processing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bekende brief, de brief voor het aanvragen hebben ze niet ontvangen zoals staat beschreven.