26-09-2008                            Strandwacht                                        Door:Jacob

Een doodgewone werkdag (vrijdag) en wat doe je dan op de bouw.....juist ff een piraatje zoeken. Wij vinden hier op de 95,1 MHz een hard signaal van station Strandwacht. Mooie platen, een goede sound en een sterk signaal. Wat staat er hier te blazen?

 

Contact opgenomen met de jongens en gevraagd of ik even een paar foto’s mocht komen knippen. Geen probleem.

 

Zender

Hier staat een mooi exemplaar van Elenos de T15.000 met een dubbele mosfet als tussentrap met daarvoor de stuurzender. Weer een mooi exemplaartje van RVR. De totale set was goed voor een sterk signaal (meer dan 10 kW) en dat werd verspreid door 6 zelf bouw antennes.

 

Mast

Helaas hier geen goede foto’s  van kunnen maken maar dit was een mobiele kraan met een tophoogte van 85 meter die een mooi vrij uitzicht had over het Friese land.

 

Apparatuur

De apparatuur bestond uit een mixer van Dateq de LPM 7.3, verder 2 platenspelers van een voor mij onbekend merk. De spraak werd mooi afgerond met een Yellowtec VIP1 voiceprocessor met aan het begin de Shure SM7b-microfoon.

 

Dan de broadcast processor. Doordat ik daar geen foto's van heb laten we dat geheim maar de sound was tip-top. Via-via hebben we begrepen dat het om de Omnia-One ging, maar dit was fout het ging om de DSPX-Mini.

 

Jongens bedankt voor de biertjes en de ballen, het was een gezellige avond.

 

Update:

 Helaas doordat het AT vrijdagmiddag al een bezoek aan de Strandwacht heeft gebracht om te waarschuwen is zaterdagochtend het verhaal af gelopen. De sturing en tussentrap zijn in beslag genomen. De eindtrap moet het team binnen twee dagen zelf afleveren op het politiebureau.

 

Update

Inmiddels is de speciale one de eindtrap al afgeleverd op het bureau. De kast moest afgeleverd worden, dat is dus ook gebeurd.