Dinsdag 22-07-2008

 

Maandag 21-07-2008

 

Zondag 20-07-2008 Rustdag

 

Media

 

  19-07-2006                            TV-team zaterdagavond                      Door: Richard/Wilco

Zijn er nog piraten? Die vraag galmde de dj door de tent en het publiek galmde luidkeels mee. Natuurlijk waren er piraten. Het was niet voor niets het piratenevenement van het jaar. Piraten uit heel Nederland waren naar Nieuwleusen gekomen voor het jaarlijkse feestje van het TV-team. Het was voor een zaterdagavond zelfs heel rustig op de FM-band.

 

Maar niet in en om de feesttent op het Mediapark van Nieuwleusen. Waren het nu 600 mensen of 800 of meer dan 1000. De tent was te klein en het buitenterrein was ook bijna vol. In ieder geval een goede sfeer bij dit prachtige evenement.

 

Four Tak

Om precies acht uur gaf The Four Tak de aftrap. Een goed orkest met een mooi stukje muziek en zeker tijdens hun tweede optreden waren ze goed op dreef. Tja, je hoeft maar de beginklank van Onze poes en buurmans kater te laten horen en de rest volgt vanzelf. Vervolgens was het de beurt aan  Henny Weymans van The New Four.

 

Meezingfestijn

Tussen de optredens deed DJ Johan Brinkman reuze zijn best met de bekende piraten hitzzz. En de tent ging massaal op zijn kop. Ook bij het optreden van Anita van The Rapsodies. Helemaal in haar eentje slaagde ze erin de sfeer vast te houden. En dat helemaal alleen. Een prestatie van formaat. Ook de Espadas zorgden met veel piratenhits voor een meezingfestijn.

 

Je was toch op vakantie?

Tussen de optredens door had de Klompenboer het enorm druk om zijn vroegtijdige terugkeer van vakantie te verklaren. Zo blijkt dat de website door piraten in heel Nederland wordt bekeken en wordt gewaardeerd.

 

Kortom, een reuze feest, met een super sfeer. Geen stress, geen gedoe, zelfs het hoofd van de biertap buiten hield het hoofd koel. In haar eentje joeg ze er fust naar fust doorheen. Zonder ook maar één chagrijnige blik van haar of van de geduldig wachtende feestgangers. Waar zie je dat nog?

 

Studio

En het TV-team op de radio? Dat klinkt weer ouderwets goed met de bekende Orban-sound. Onze radio maakt overuren. De studio was dit keer in een mooie keet ondergebracht en niet meer in de tent.

 

Zendertje

Het R&S-zendertje van 30Watt met één dipool zorgde voor een goede verspreiding van het signaal. Wat moeten we nog meer vertellen’?

Zondag de dag dat de tent is gesloten voor publiek nemen we uiteraard even een kijkje achter de schermen, maar

maandag is iedereen weer van harte welkom en de afsluitavond dinsdag komt uiteraard ook op de site, later..

 

Artiesten  Publiek  Filmpje Anita Medly Rapsodie's 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artiesten  Publiek  Filmpje Anita Medly Rapsodie's