15-02-2008                De Witte hengst           door: Ruud  de Gulle Lach.

Vrijdag 15 februari op bezoek bij de Witte Hengst omroep organisatie vanaf de Veluwe.

Onder het mom van: laten we weer eens een avondje gaan draaien voor wat plezier en vertier.

 

Studio

De studio is niet al te groot maar wel leuk en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De grote koelkast hoefde niet aan dit keer want buiten de studio werden de drankjes mooi koel gehouden door moeder natuur.

 

Over het algemeen zijn de  bezoekers cq studiogasten een vast clubje. Zo ook deze keer, ons kent ons en  de sfeer is daardoor zeer zeker gemoedelijk te noemen.

 

Zender

Deze avond draaide  de mensen van de Witte Hengst met een dubbele CX die een vermogen gaf van een kleine 900 Watt. Dat vermogen ging naar een enkele breedband dipool die  zich op een hoogte van een kleine 30 meter bevond. Helaas geen foto’s van de mast omdat het daar te donker voor was. De zender stond afgesteld op 96.60 MHz in stereo

 

Apparatuur

Hier word met hoofdzakelijk gedraaid van de zwarte schijf, maar soms ook van CD en MD. Voor de zilveren schijfjes werd gebruik gemaakt van twee Sony CD-spelers en ook voor de MD-tjes stonden er twee Sony MD-spelers. Voor de zwarte schijven werden twee platenspelers van Numark gebruikt.

 

Soundprocessing

Dit alles is gekoppeld aan de wel bekende mengtafel van Behringer, type dx 1000. Daarachter als soundprocessing de Triple C  en een Behringer Dualflex Pro. Dit alles stond opgesteld achter en boven een mooie draaibar

 

De reacties werden op de oude vertrouwde manier met pen op papier opgeschreven. Bellen konden de luisteraars wel, maar de GSM-ontvangst bij de studio was nul komma nul. Dan maar SMS, die wel overkwamen. Er kwamen er nog best veel binnen, ondanks dat het druk op de FM- band was.  

 

Het wat een geslaagde avond, met vele bekenden, en de tijd vloog dan ook voorbij. Namens Ruud en Diana bedankt voor de gezellige avond, en tot een volgende keer. 

 

  Filmpje Witte Hengst    Fotosessie deel 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotosessie deel 2