05-04-2009                                         4 Watjes met de lamme Duutser                            Door:  Kroepoek
Zondag ging de telefoon. Een van de 4 watjes met de vraag of ik nog een impressie wou maken. Wist eerst niet of het nog ging lukken, maar we hebben tijd gemaakt en het was maar goed dat we gegaan zijn. Ik had het niet willen missen.

Na een zoektocht van een half uur was de mast gevonden en dus ook de tent met keet. Als eerst viel de mooie keet op, namelijk een vrachtwagentrailer. Binnengekomen in de keet eerst even rond kijken en dan wat gepraat. De jongens gingen net hun verzoekjes op lezen, met zijn drie├źn. Dat heeft ons nog de benodigde buikpijn van het lachen opgeleverd.

 

Solidyne

Een Dateq Mengpaneel moest het vinyl op de Technics platenspelers aan elkaar mixen. Daar achter stond de benodigde soundprocessing. Een Aphex 204, Behringer Edison en een Solidyne compressor/limiter. De jongens zeiden dat er nog een Omnia 6 onder de keet lag, ik heb nog even gekeken maar geen Omnia gevonden.

 

Zender
De zender bestond uit een Suono-sturing met daarachter een DB-eindtrap die een dikke 2 KW produceerde. Een kantelschuif mast van 85 meter zorgde voor een goede dekking van het signaal. De 4 Watjes met de lamme Duutser bedankt voor de uitnodiging en tot een volgende keer.