07-05-2009                                                        Station Blowjob                                              Door: Kroepoek

Woensdagavond was er signaal in huize Kroep. Station Blowjob las ik in de RDS, zoals verwacht. Donderdagmiddag had ik weinig te doen, dus ik ging richting de locatie.

 

Mast

Een mobiele kokermast, rond de 35 meters met 4 zelfbouw verticalen, stond te pronken aan de horizon. Hij viel nog niet eens zo erg op, omdat de kokers nog niet eens zo heel dik zijn.  Richting de tent gelopen zag ik al wat beweging.

Na wat gepraat te hebben mocht ik het draaimeubel op de foto zetten en ook de zender. In de tent waren al sporen te vinden van een goed feestje en de laatste feestganger ging nu ook eindelijk weg.

Audio
Een bekend setje is het al bijna geworden: Een Dateq mengpaneel met 2 Technics platenspelers, voor plaatjes van CD stond er een Omnitronic CDP460. Als soundprocessing stond er op een kratje bier in het gras, een Luxor stereoverbreder met daarachter een Omnia 3FM Turbo. Een RVR RDS-4001 zorgde voor de lettertjes in de displays van de radio’s.

BLF Power
Als zender stond er een apparaat waar het hele team trots op is. Een dubbele BLF278, onder het motto: daar zullen we het mee moeten doen! Het apparaatje gaf 2x 10 Ampère, wat betekent dat er ongeveer 700 watt uit de eindtrap ging.
 
AT

Vrijdagmiddag werd het spannend. Theo Brouwer was gezien en die vriendelijke meneer die hem spotte had belde op. Jongens zijn gaan kijken en inderdaad daar stond de AT’er. Theo reed snel naar de locatie, maar de zender was al weg. Er werd nog in de sloot gekeken of die daar toevallig niet lag, maar nee het apparaatje was al weg.

 

Gemeente

Het duurde niet lang of een overijverig ambtenaar (het was nog geen weekend) stond al met de dwangsom op de stoep.  Gelukkig zou de Blowjob tot vrijdagavond draaien, dus de schade is op enkele uurtje na, erg beperkt gebleven.

Jongens bedankt voor de sapjes en ik wacht op de volgende uitzending.