23-10-2009                                                    Club AA                                 Door:  Wilco

Nog één dag vakantie en deze dag gaan we besteden aan een toertocht langs piraten. Een impressiemarathon zou je het misschien kunnen noemen. Al is het hobby en neem ik in veel gevallen gewoon de tijd en wat niet wil, wil gewoon niet.

 

Club AA ofwel Anoniem Alcoholisten noemen ze zich in dit zeer drukke weekend. En weer kunnen ze zich vrij verklaren op de FM-band. Ze zitten namelijk de 96.70 MHz zonder veel storing van andere zenders.

 

Zender

Donderdagavond rond half elf is de zender aangegaan. Dat is een Suono-sturing die de eindtrap Elenos T2000 aanstuurt. Het setje is goed voor een vermogen van 2 kW en gaat -als alles goed gaat- pas maandag weer uit

 

Waar zitten jullie?

Voor de rest zijn op dit lege grasland weinig activiteiten te zien en te horen. Geen tent, geen WC- wagen helemaal niets. Je krijgt de indruk dat hier alleen de zender is en dat de studio in één van de varkensschuren is. Maar na een rondje te hebben gereden blijkt dat ze in een omgebouwde schaftkeet zitten.

 

Gaat het goed?

Bewust, want de gemeente kan roet in het eten gooien. Dat zien we vaker in deze gemeente dus ze wachten met het opzetten van de tent tot het allerlaatste moment. Eigen geeft dat ook nog wel een kick. Gaat het goed of gaat het niet goed?

 

Luikje open

Deze actie blijkt tot nu toe te werken en in het half donker wordt alles opgezet, buiten het zicht van de instanties om. De keet wordt tegen de tent geschoven en met een groot luik is er toch contact met de bezoekers.

 

Mast

De mast staat op 65 meter met erin 6 breedband antennes en koppelbalk van de 3-sterren bouwer.

 

Soundprocessing

Bij Club AA bestaat de apparatuur onder andere uit processing van DSPX-mini (SE) met een Cepar RDS.

 

Apparatuur

Uiteraard wordt er veel van vinyl gedraaid met 2 Technics spelers SL-1210MK2, maar ook muziek van CD kent zijn weg. Dit komt uit een dual speler van Mac Mah DND-110. Ze zijn op het mengpaneel Dateq LPM 7.2 aangesloten.

 

Kopje koffie?

Koffie dat gaat er wel in op deze vroege morgen. Hoewel sommigen een energiedrank drinken houd ik me aanbevolen voor een heerlijk bak koffie.

 

Update:

Waar het team vrijdag al een naar gevoel over hadden hebben ze zondag gekregen, een dwangsom.

 

Filmpje Club AA