23-08-2009                            Geweld uit de Reest                                        Door: Wilco

We zijn weer eens een keer op impressie geweest. Omdat mijn schoonvader nog steeds in het ziekenhuis ligt, is de motivatie behoorlijk afgenomen om veel tijd te steken in de hobby. Tijd die nu elders voor wordt gebruikt.

 

Thuiswedstrijdje

Maar goed, we hadden een thuiswedstrijd. Lekker dichtbij dus als er wat gebeurt zijn we snel weer thuis.

 

Rook

Geweld uit de Reest is een team dat de nodige problemen heeft gekend dit weekend. Al hebben er weinig er last van gehad. Storingen kwamen ’s nachts. Zo werden een stuurzender, CX-eindtrap en Mosfet opgeblazen.

 

Terwijl de doelstelling heel wat anders was, namelijk met een CX5000 -die ruim 8 kW levert- aan de band, maar door toedoen momenteel niet meer dan 1300 Watt levert.

 

Toch geen verkeerd signaal ondanks dit relatief bescheiden vermogen. Het wordt uitgestraald door zes breedbandantennes en alles op een hoogte van 65 meter.

 

Locaties

De locatie is meer dan prachtig en in deze omgeving is het zelfs niet eens zoeken naar locaties. Nee, men biedt de locaties spontaan aan en dit team heeft zelfs een tweede locatie als het mis gaat.

 

Zover komt het niet. Het is inmiddels zondagmiddag en als ze nu nog komen is het over en uit en gaan we niet meer verkassen voor die paar uurtjes, is de reactie.

 

Ondanks alle tegenslagen waar de meeste luisteraars niets van hebben gemerkt was deze marathon weer een succes.