2-10-2009                        HPT                                 door: Ruud
O
ktober is aangebroken en de mensen van HPT gaan weer drie dagen draaien. Woensdagavond laat ging de zender aan. We kwamen van een verjaardag en zoals altijd zit ik dan aan de radio te draaien op zoek naar muziek en op de 94.5 MHz  vond ik daar de mensen van het Heerder Piraten Team.

 

Perfect

Het signaal was perfect, het geluid klonk goed en ook de RDS liep vrolijk mee in het display. Ook donderdag heb ik de gehele dag geluisterd naar de klanken uit Heerde en aan de reacties te horen was ik niet te enige die luisterde. Helaas waren we deze dag verhinderd om een impressie te maken, dus dachten we, we gaan er morgen maar eens heen. Bij HPT ben ik een aantal jaren geleden begonnen met mijn eerste impressie, dus als het even kan ben ik van de party.

 

Ruis

Vrijdagmorgen weer mooie deuntjes op de 94.5 tot ik om ongeveer half elf  een stem over de radio hoor zeggen: "luisteraars helaas we moeten de uitzending staken". Toen nog een paar minuten stille draaggolf en vervolgens toen nam Willem Ruis  weer bezit van de frequentie.
 
Toen maar eens contact gezocht met een van de mensen en het werd al gauw duidelijk dat men had bezoek van twee mensen. En wel Van essen met Van der Star van het AT in het bijzijn van een aantal agenten.
 
Geen storing

Er werd gezegd door de heren dat er de laatste tijd veel klachten van storingen binnen kwamen uit Heerde , maar -zo zei Van Essen dat er bij het HPT geen sprake van was.


Desondanks werden de RVR-stuurtrap en de Elenos T1800 in het busje geladen met als laatste mededeling dat er een dwangsom van €2250,- zou komen als de uitzending hervat werd.
 
Feestavonden

’s Avonds er toch maar even heen want de feestavonden op vrijdag en zaterdag gingen gewoon door. Helaas was de mast al naar beneden en de draaitafels en soundprocessing had men al opgeborgen.
 
De artiesten dit weekend waren onder meer: Martin Dams, zangeres Hermien, Wimmie, Silvia Swart, Rene Becker, het IJsselduo, en vele anderen.

 
Tot slot nog deze mededeling van het HPT zelf: Mensen houd uw radio in de gaten want voor u het weet zijn we er weer.

HPT bedank voor de mooie avonden en zeer zeker tot de volgende keer.