24-01-2009                                                    Hazee 6                       Door:  Kroepoek
Zaterdag na het werk is het weer impressietijd. Dus richting Hazee 6. Het is een voetbalelftal dat al een paar jaar draait voor het goede doel. Dit jaar voor de VASH. Vereniging Aangepast Sporten Haaksbergen. Een beter doel om voor te gaan draaien is er niet.

Binnengekomen in de luxe feesttent zie ik veel borden met sponsoren hangen. Natuurlijk alles voor de VASH. De tent is al halfvol terwijl ik nog tamelijk vroeg zo rond half 3 ’s middags aangekomen ben. De sfeer is vriendelijk en rustig.

Rondleiding
Na een biertje te hebben gedronken vroeg ik of ik even rond mocht kijken. Loop maar mee, werd er gezegd.  Eerst maar even naar buiten. Een kantelschuif-mast van om en nabij de 45 meter staat hier. Met één breedbander daarin. ‘Lekker makkelijk,’ luidde de verklaring.

 

In een soort omgebouwd konijnenhok stond de zender, een dubbele BLF278.  Het vertrouwde beestje gaf bij tweemaal 8 ampère, zo rond de 700 watt. Vanwege het uitlenen was helaas één ampèremeter defect.

Studio
De studio zelf stond in een garage, waar een tent bij aangezet was. Een dubbele CD-speler en twee platenspelers moesten voor de muziek zorgen. Dit werd aan elkaar gemixt met een Dateq mengpaneel, de GPM-8.

 

Turbo

Als soundprocessing stond er een mooi setje: een Luxor Stereo-verbreder en een Omnia 3FM Turbo. Een RVR-kastje zorgde voor de regels RDS.

VASH
De leden van VASH vermaakten zich goed en mochten plaatjes draaien speciaal voor bekenden. Toen ik bijna weg wou gaan werd er nog een bedankwoordje gehouden voor de uitnodiging van de leden van de VASH, die zich de hele middag geweldig hebben vermaakt.

 

Er werden 6 flessen champagne aangeboden namens de VASH aan Hazee 6. Het elftal heeft zaterdagnacht de zender uitgezet.

 

Hazee 6, super zo en bedankt.