18-11-2009                                        Lancia en Stuntvogel                            Door: Gup FM

Elke woensdagavond is het weer zo ver. De Lancia en Stuntvogel zijn weer aan de band via de 94.50 MHz. De jongens draaien nog steeds en de studio is een klein beetje veranderd. Vandaar dan ook deze impressie.

 

Zender

De zender is goed voor een vermogen van 10 kW. De zender kan zelfs meer  doen maar het stroomnet kan dat niet bijhouden. Het merk van de kast is onbekend maar hij is van Russische afkomst.

 

De mast is in dit geval nog steeds de 4 x 12 meter met daarboven op een dikke lantaarnpaal met 6 breedband fabrieks antennes. Dit keer was de mast bijna volledig uitgeschoven.

 

Apparatuur

Een mooi groot mengpaneel hebben ze neergezet en die is van het merk Dateq BCS. Twee Citronic stonden netjes opgesteld maar werden deze avond niet gebruikt. Ze draaiden voornamelijk met de computer.

 

Verder beschikt het team over 19 inch CD-spelers en een MD-speler. De tweede pc werd gebruikt om ontvangstrapporten te bekijken. 

 

Soundprocessing

De kwaliteit werd bespeeld door een Omnia met daarachter een RDS2000 systeem. Ook was er nog een prima voiceproccesor aanwezig om de Behringer microfoon te voeden. Kortom alles tot in de puntjes geregeld.

 

Studio

De studio is inmiddels een beetje veranderd. Er is een barretje bij gekomen. Ze hebben een tv opgehangen om het voetbal te volgen. De sfeer was prima.  Kortom, weer een gezellig avondje met de hits van de Lancia en de Stuntvogel.

 

Ik wil de jongens bedanken voor de sapjes en de gastvrijheid en tot de volgende keer.

 

Studiogasten