10-07-2009                                        PCDK                                    Door: Wilco

PCDK, editie nummer vier. Eigenlijk gebruiken ze de naam nu voor het derde jaar want het eerste jaar draaiden ze onder de naam Giga-Gigantisch.

 

Reservezendertje

En met veel succes gaat het deze keer, alhoewel? De zender -net als vorig jaar een Mod-Tex van RVR met de eindtrap T2000 van Elenos- draaide net als vorig jaar niet naar behoren. Gelukkig werd een reservezender van een andere piraat aangerukt en daar was het vermogen weer terug van 2 kW, dit keer uit een Elenos T1800-1.

 

Beter

Elk jaar wordt het groter maar niet alleen groter ook beter. Inmiddels is de processing van vorig jaar een DSP-Mini alweer vervangen door een Omnia 3Fm-t en ook de draaitafels hebben een facelift gekregen en daar staan nu twee Technics, de SL1210MK2.

 

Het mengpaneel is nog het zelfde gebleven, namelijk een Dateq Apollo. Hoewel ze het merendeel van vinyl draaien gebruiken ze ook dit jaar een andere CD-speler, namelijk een dual speler van Numark, de CDN-205.

 

Mast

Ontevreden is het team niet hoewel het erg druk op de band is dit weekend. De verzoekjes stromen mooi binnen en ook halen ze leuke afstanden, mede door de 6 breedband antennes en de 50 meter hoge zendmast.

 

Met vergunning

Vorig jaar hadden ze nog te maken met een vriendelijke milieubeambte die alles door de vingers zag, maar dat wilde het team niet weer. Een vergunning werd aangevraagd voor een buurtfeest en aan alle veiligheid en protocollen werd voldaan en de vergunning is verleend.

 

Het team heeft de uitzending volbracht en ik ben benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden voor volgende jaar.

 

Wij gaan lekker op vakantie en wensen de piraten veel en een rustige AT-vrije bouwvak.