02-05-2009                        Stormvogel en de Bouwvakker                 Ingezonden

Een week van te voren vroeg ik aan de SV en de BV (de Stormvogel en de Bouwvakker) of ik een impressie mocht maken. Zij vonden dat een goed idee.

 

Een week later was het zo ver. Ze hadden tegen de middag de zender al aanstaan en ik ben gelijk ’s avonds naar dit dorpje aan de rand van de Veluwe gegaan. Toen we daar kwamen werden we al vriendelijk ontvangen.

 

Mast

De mast is 33 meter hoog. De twee breedbnd antennes hingen in de topbuis.

 

Zender

De stuurzender en de eindtrap was van RVR en stonden in een kastje. Het setje stond de hele tijd op ongeveer 1200 Watt te draaien.

 

Soundprocessing

De soundprocessing bestond ditmaal uit Behringer-apparaat. Voor het mixen van de bronnen werd de bekende Behringer FX-1622 gebruikt en de insturing werd uitgelezen op de meter van de mengpaneel.


Dit station draaide veel van CD en MD af en toe via de PC . Daarvoor waren dubbele CD-spelers aanwezig. Ook waren er pickups aanwezig. De sms-jes werden via de computer afgelezen. Dat ging heel goed.

 

Studio

De studio stond achter het huis met de mast ernaast. De apparatuur stond in een oude schuur en het geheel was leuk ingericht met een bar en daarachter nog een tafel en de stoelen. 

Toen wij er waren, kwamen allemaal gasten aan en zo werd het erg gezellig in studio van de Stormvogel en de Bouwvakker. De jongens slingerden ondertussen allemaal hits de ether in. 

 

Het was allemaal dik voor elkaar en daarom wil ik het team ook bedanken voor de gezelligheid en gastvrijheid. Tot de volgende keer. 

 

 

Zo de jongens hebben veel pret

 

 

 

 

 

De grote beer vond het helemaal goed