Tv Team 2009

Wat ik zaterdagavond heb gezien, dit maak ik niet meer mee, na 33 jaar weer de Paladijns, de groep wist niet wat ze moesten verwachten, in elk geval de jeugd kunnen de platen niet mee zingen dachten ze. Helemaal mis, de tent ging compleet maar dan compleet op de kop terwijl ze nog geen noot hadden gezongen. Nadat de eerste hit werd gespeeld werd het publiek alsmaar gekker de jeugd kende de tekst beter dan de groep zelf leek het wel, de monitor was het publiek, ongelofelijk.

Dit had Paladijns niet verwacht en je zag gewoon wat gebeurd hier, en emoties speelde wel op, maar wat wil je als een paar duizend man staan te gillen alsof het om de tijd van de Beatles ging.

Ook Tv Team zelf was behoorlijk geraakt door dit fenomeen tranen en kippenvel gewoon en ook ik moest wel een reset hebben na hun eerste optreden.

 

Ook andere artiesten waren helemaal top, helaas was deze avond niet te beschrijven, dit moest je gewoon zien maar vooral horen. 6e jaar Tv team maar dit heeft alles overtroffen betreft de avond

 

Tentfoto's deel 2  Artiesten deel 1  Artiesten deel 2  Videocompilatie Paladijns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo goed hahaha