28-03-2009                                                        Vario Team                                       Door: Kroepoek

Vrijdag was er eindelijk weer signaal vanuit Haaksbergen.

Het Vario Team met de RRVW (Rap Ruw en Veur Weinig) draaide namelijk een weekendje.Zaterdagmiddag ben ik gaan kijken en foto’s maken. Het feest van vrijdagavond was nog duidelijk herkenbaar in de keet. 

 

Audio

De audioapparatuur bestond uit een Dateq Apollo met 2 Technics-platenspelers. Er werd bijna voor 100 procent van vinyl gedraaid. Achter de Dateq-mixer lag een Orban stereoverbreder met een Orban 8200ST leveler. Als eindprocessing stond een Orban 8200 te blazen.

 

Zendapparatuur

De zender was een ES 2 kilowatter. Hij stond op 2100 watt te draaien. Een RVR-sturing zorgde ervoor dat de eindtrap zijn vermogen kon gooien. De mast bestond uit een mobiele kokermast met een totale lengte van 50 meter. Vier breedbanders moesten het signaal goed wegstralen.

 

Dwangsom 

Vlak na de stripacts op zondagavond kwam er één ambtenaar met 2 politieagenten langs met de mededeling dat er een dwangsom in de maak was. De jongens hebben direct de zender uitgezet en de mast weer naar beneden gehaald.Jongens, het was een mooi weekend. Bedankt voor de sapjes en de gezelligheid!.