14-11-2009                                                          W.C.A.                                               Door: Bram

Na lange voorbereiding is het dan eindelijk zo ver: De Weekend Combinatie Achterhoek. Live wegdraaiend vanuit de Achterhoek. Dit is een team bestaande uit 4 teams allemaal uit deze regio.

 

Eigenlijk was het nog niet zeker dat we langs zouden komen wegens vervoer en werk, maar het is toch gelukt tijd te maken. Op de thuisbasis Groenlo was het signaal al perfect te noemen. Wat zou er staan?

 

Mast

Er stond een mooie mast van een 45 meter met daarin 4 gepiekte antennes. Deze mast is in eigen beheer. De zender is een mooie Elenos van 2 kW met een Profline-sturing en een mosfet als tussentrap. Dit setje stond rustig op 2.1 kW

 

Gezellig

Meteen bij het binnentreden van de studio kwam er een lading gezelligheid op je af. Alles is gezellig versierd met als toppunt de lounge hoek. Eenmaal bij het draaifornuis aangekomen werden we warm onthaald en werd er meteen enthousiast verteld over de apparatuur.

 

Er stonden 2 nieuwe draaitafels van JBS Systems en wel de T2 met DJ-pro naalden er op. Met in de veren hangend een microfoon van Shure SM58. Als hoofd stond er een Mackie mengtafel.

 

Processing

Vervolgens ging het signaal naar de computer waar Breakaway op draaide in combinatie met Airomate voor de RDS. Van Breakaway gebruikten ze de laatste update met stereo-verbreder er in.

 

Gehaktbal

Natuurlijk kunnen we er niet omheen, de welbekende gehaktballentest. Deze is uitgevoerd met mijn collega en samen waren we het al gauw eens, superballen. Deze krijgen dan ook een eindcijfer van een 9,0.

 

Waar komen ze vandaan?? Tja, werd er gezegd, dat is natuurlijk geheim. Maar er waren er genoeg ingeslagen. Ze waren zelfs zo lekker dat je moest oppassen dat de waakhond je gehaktbal niet eerder op had dan je zelf.

 

Bedankt

Jongens bedankt voor de gezelligheid en misschien tot volgend jaar?