05-06-2010                                        Club Orlando                                     Door: Laurens

Het is weer tijd voor een marathon  van de Club Orlando en de mafkezen, live vanuit Zuidoost-Drenthe via de 98.20 MHz in stereo en RDS. We zijn vaker bij dit team geweest voor een impressie en ook dit keer was ik er ook weer bij.

 

Huurmast

De mast is in dit geval de bekende huurmast van deze site. Hij bestaat uit drie delen van elk 10 meter aluminium constructie met daarop 15 meter topbuis. In de topbuis hingen 4 breedband antennes en koppelbalk. Dit alles met een tophoogte van 42 meter

 

Zender

De zender is nog dezelfde als vorige keer. Het gaat om een Suono-stuurzender met daarachter een Elenos T-2000, goed voor een kleine 2 kW. Dit alles stond afgesteld op de 98.20 MHz.

 

Omnia Hot EFX

De vorige keer zat het team met een Aphex-set maar ook bij dit station is er verandering qua soundprocessing doorgevoerd. De Aphex-apparatuur is ingeruild voor een Omnia 4 (Hot EFX-uitvoering)  met daarnaast een RDS-2000 systeem.

 

Het DX-1000 mengpaneel hadden ze ingewisseld voor een Dateq 7.3. De draaitafels zijn nog steeds de Reloops met de daarbij passende elementen. Hij werd weinig gebruikt, maar er was ook nog een dubbele CD-speler aangesloten om toch nog van CD te kunnen draaien.

 

Paardenbak

Op de plek waar vorig jaar de feesttent stond, staat nu een gigantische paardenbak. De studio was daarom opgebouwd in een deel van de paardenbak. Aan alles was gedacht bij dit team een lange bar, stamtafels en tafels en stoelen. Het geheel was leuk en gezellig aangekleed en de wc-wagen stond zelfs lekker dichtbij.

 

Twentse bal

Ook bij dit team is de gehaktballentest gedaan. De bal kwam uit het Twentse land, heb ik me laten vertellen en was goed voor een dikke 8.

 

Ik wil het station bedankt voor de aangeboden drankjes.