27-11-2010                             Combiteam            Tekst: Jevan                     Foto’s: Jevan en Wilco

Dit keer ben ik bij het Combiteam in West-Overijssel. Deze mannen draaien eens per jaar een marathon. Donderdagavond 25 november rond 6 uur zou de zender aan gaan en dat is ook gelukt.

 

De jongens hier hadden het mooi voor elkaar, Lekker warm vanuit een café werden de hits de ether in gedraaid. Hard gingen deze heren ook want de reacties kwamen uit heel het land.

 

Mast

Het team gebruikte een mooie mast van 86 meter met daarin 6 antennes van het merk Jeroen. De koppelbalk was fabrieks.

 

De zender was van het merk Elenos, type T-12000, die rustig stond te draaien op 10 kilowatt.

Als tussentrap werd er een Prais 1000 gebruikt en de sturing was een Suono van 60 Watt. Het gehele setje stond afgesteld op 95.1 MHz.

 

Processing

Als processing gebruikte dit team een Vorsis VP8-plus. Daarvoor stond er een analoge Combimaster MDX-8000 van Behringer. De RDS was van het merk RVR.

 

Ook voiceprocessor werd er gebruikt en dat was een Symetrix 528E. De mengtafel was van het merk Dateq, type LPM 7.3. De draaitafels waren de beroemde snelstarters van Technics.

 

Het team draaide van alle soorten bronnen, dus zowel van MP3, CD’s als vinyl. Het maakte niet uit.

 

De SMS-jes werden ontvangen via een telefoon en gingen naar pc. Altijd handig en makkelijk om ze voor te lezen. Ook waren het verschillende optredens van o.a. Harten 10, Martin
Dams en Aukje.

 

Klompenboer on tour

Ook waren er diverse gast DJ,s zoals DJ Rob en Wilco, de Klompenboer met zijn koffertje vol Duitstalige grammofoonplaten. Al met al een superfeest.

 

Ik wil het team bedanken voor de gastvrijheid. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl