13-11-2010                                        Flamingo Team                                  Door: Wilco

Een welbewogen weekend. Vrijdag mijn vrije dag werd weer eens wreed verstoord door storingen op het werk. En dus werd ik uit bad gebeld.

 

Schimmeltje

Dan maar een dag later op zaterdag op pad naar het Flamingo Team. En ook daar lijkt de impressie de mist in de gaan, want de oude man met de schimmel tussen de benen versperde de weg behoorlijk. En precies op de route waar ik langs moest.

 

Maar goed, ook dit fenomeen hebben we ook weer gehad en gelukkig komen we met een kleine omweg aan bij dit station dat een weekendmarathon houdt.

 

Pepernoten

Een klein gezellig team waar moeders de pepernoten en ander snoepgoed tussen de platen legt en het is al zo klein daar. Nog meer rommel in de o zo kleine studio en zeker tijdens een marathon.

 

Gelukkig is het team zich dat bewust en ze zijn bezig met een tent tegen de studio aan te plakken om meer ruimte te creëren.

 

Een kijkje in de studio laat ons zien dat er niet zoveel is veranderd qua inrichting,maar toch is er enig verschil te zien maar ook te horen.

 

Nieuwe processing

De MDX2600 van Behringer is verdwenen en er staat nu een andere processing namelijk de MDX8000. Het antennepark van 2 breedbandantennes zijn ook gelijk gebleven op een hoogte van 22 meter, maar niet de zender.

 

In plaats van de voormalige zender, de 4xCX blauwe bak waar Talento ooit mee heeft gedraaid, staat er nu een 4x Mosfet te blazen. Lang niet op vol vermogen, dat komt doordat de stuurzender niet het vermogen wil leveren voor de Fets. Het vermogen staat nu op 800 Watt. “Ach mooi zat,” zo vertelde het teamlid.

 

20 jaar actief

Zijn hobby voor piraterij neemt geen extreme vormen aan ondanks dat hij straks al 20 jaar actief is op de 3-meterband. Veels te druk met het werk als internationaal chauffeur, vertelde hij. Je maakt lange dagen en dan ontbreekt de tijd gewoon. “Daarentegen zijn mijn vrouw en de kleine ook erg belangrijk. Maar af en toe pak ik deze hobby weer eens op.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl