17-07-2010                                          Full Pull                                   Door: Andre (Paradiso)

Gewoon gezellig, zo kun je de sfeer wel noemen als ik aankom op het terrein waar de zender Full Pull zich bevindt. Geen gemakkelijke opgave, want het parkeerterrein staat bijna vol met een goeie 200 auto`s en dan nog de nodige fietsen.

 

Enkele mosfet

Zo ging rond drie uur ‘s middags de enkele mosfet aan. Niet op volle kracht maar gewoon rustig. Dat alles ging naar twee-elements gepiekte richtantennes van RVR die in een mobiele mast hingen. De mast had een hoogte had van rond de 25 meter.

 

Apparatuur

De sound was lekker en komt uit de Omnia One soundprocessor. De gebruikte apparatuur is vrij eenvoudig. Twee draaitafels die samen met een enkele CD-speler naar de Behringer DX 1000 gaan.

 

Bijzonder?

Maar wat was er nu dan werkelijk bijzonder aan dit evenement? Bij aankomst viel het mij al op dat er een voor mij onbekende stem stond te presenteren. Ik kwam ik erachter dat het Angelo was van de welbekende zender Muziekstad.

 

Op zich niets bijzonders een Brabander die gezellig in het midden van Nederland komt draaien, zou je denken. Maar het werd nog mooier want na ongeveer een uurtje kwam er een groep half dolle stieren binnen die zo te keer gingen dat ik dacht wat een lompe en onbenullige figuren zijn dat dan. En ja hoor het was een zooitje ongeregeld uut Tukkerland.

 

Uiteraard moesten deze mannen ook even lekker achter de draaibar en zo werd het een meeting van zuid, midden en oost.

 

AT

Ook een geintje wil ik jullie niet onthouden. Een groepje buurtamateurs had van vrienden een mooie grijze Sharan geleend en een klein beetje uitgedost met laptops en fakeapparatuur.

 

Vervolgens een bekend iemand laten opbellen dat er een vreemde auto in het dorp rondreed. Uiteraard werden de mannen toen even alert. En ja hoor, tien minuten later verschijnt er een Sharan aan het begin van het terrein, af en toe stopt en kijkt en dan weer een stukje doorrijdt.

 

Nieuw record

Ik kan u verzekeren dat het nationale record ‘zender afkoppelen en verstoppen’ die avond echt wel is verbroken. Maar gelukkig was het fake en konden de mannen er later op de avond met zijn allen smakelijk om lachen. En zo hoort de sfeer te zijn. Tijd voor een geintje en als het nodig is elkaar helpen.

 

Rest mij om de mannen en vrouwen te bedanken voor de zeer gezellige avond en ik hoop tot een volgende keer.

 

Meer foto's zijn welkom uiteraard dus mailen.