24-04-2010                                                        TT-Combi                                                           Door: Bram

Nadat we er op vrijdagmiddag zijn geweest om de tent van licht en geluid te voorzien, ga ik er zaterdagavond opnieuw een kijkje nemen bij TT-Combi.  Voor de zekerheid neem ik de camera mee, want je weet maar nooit. Eenmaal aangekomen blijkt dat een impressie geen probleem was voor dit team.

 

TT-Combi

Dit team bestaat uit 2 verschillende teams, de radio TeamDoko en de Radio Testarossa.  Samen draaien ze één maal per jaar een marathon.

 

Gezelligheid

Dat het de afgelopen avond gezellig druk is geweest kon je uit de jongens wel opmaken. Deze avond waren we er al vroeg bij en stonden enkele groepjes rond de statafels, maar eenmaal richting huis kerende was er amper door komen. Maar eveneens erg gezellig.

 

Mast

De mast is maar liefst 70 meter hoog en stond voor deze marathon opgesteld met 4 dikke fabrieks  antennes. Het merk is mij nog onbekend. De zender, een AS5K van het merk Suono Telecom met daarvoor als stuurzender een CTE TX250.

 

Studio

De studio bevond zich dit keer in een muntenwagen die je veel op grote festivals tegenkomt. Dit gaf het leuke effect dat je aan alle kanten in de studio kon kijken. Er stonden 2 maal Technics-draaitafels met de bekende blauwe elementen.

 

Bij dit muziekstation werd veel van vinyl gedraaid. Verder stond er een Sony CD-speler en een laptop met het programma Virtual-dj. En een laptop waar alle verzoekjes vanaf te lezen waren. Als kopstuk gebruikten ze een D&R Airmate om het geheel aan elkaar te mixen.

 

Processing

Het geluid van dit station was alles behalve slecht te noemen. Dat is ook niet verwonderlijk: want er stond een stand-alone Orban 8200.

 

Gehaktballen

Tja, dat was de vraag, waar zijn de gehaktballen? Helaas geen gehaktballen maar wel hamburgers. Ook deze smaakten zeer goed.

 

Het team heeft hun marathon zonder problemen uit kunnen draaien. Verder bedank ik de jongens voor de gezelligheid en op naar volgend jaar.

 

Bezoekers