31-07-2010                                       TV TEAM                       Door: Wilco

We starten de impressies over het TV Team 2010 wat later op dan normaal vanwege mijn eigen vakantie waar ik vrijdag eind van de middag van terug ben gekomen.

 

File, file, file in Nederland zorgde ervoor dat bijna 6 uur nodig was van Maastricht naar Ommen. Ik had het dus wel gehad voor deze dag.

 

Zaterdagmiddag gaan we naar het station toe. Het ziet er allemaal perfect uit en het team heeft er zin in. De avond mag van hun beginnen met de vele artiesten. Ook ik heb er zin in, vandaar de voorbeschouwing.

 

Ready?

Catering: ready. Sound: ready. Bier: ready, kortom alles is klaar maar dat was het al toen het team donderdag is begonnen.

 

Toch waren er vandaag wat probleempjes met het 110KVA-aggregaat want deze lekte brandstof en sloeg daardoor elke keer af. Een monteur kwam ter plaatse om het te repareren en toen hebben we ook gehad over de capaciteit van het aggregaat.

 

Aggregaat-tip

Veelal gebruiken piraten zware aggregaten maar dat is helemaal niet goed voor het aggregaat. Minsten 50 procent van de belasting behoort te worden gebruikt, vertelde de deskundige.

 

 Aan de draaitafels zit op dit moment Eddy Mensink  die de nieuwe single Wereldbol van Aukje promoot. Dat nummer is eerder gezongen door Wilma. En ook wij mogen de CD-single in ontvangst nemen.

 

Biertanks

Ander nieuws is dat ze gebruik maken van biertanks. Vorig jaar moesten ze biervaten in grote containers aan- en afslepen waarvan er 4 per tap waren aangesloten, maar het tempo ging nog te hard.

 

Vandaar biertanks goed voor 500 liter per stuk waarvan er 4 in de container staan.

 

Paladijns

Ook vanavond komen weer vele grandioze artiesten zo dus ook de Paladijns waar ik de dochter even van heb gesproken. De dochter is 31 jaar en 33 jaar geleden hebben de Paladijns voor het laatst opgetreden tot vorig jaar dan toen ze ook bij TV Team waren.

 

De kinderen moesten de verhalen van vroegere tijden van de ouders aanhoren. De kinderen waren er niet van onder de indruk. Ze kenden de muziek van de ouders niet want die traden immers niet meer op.

 

Lachwekkend

Ook hebben ze de ouders nooit horen zingen thuis. Lachwekkend werd ermee omgegaan alsof het niet waar kon zijn, tot het optreden vorig jaar.

 

Voor de fans waren er tranen maar ook voor de teamleden en de kinderen. “Wat een enthousiasme. Kinderen van 12 jaar zaten gewoon mee te zingen terwijl ik als dochter het nummer nog nooit had gehoord,” vertelde ze.

 

Nu trots

“Het nummer Marion was een onbekend nummer maar hier stond de tent van op de kop. Lachwekkende doe ik nu niet meer over mijn ouders, wel lachen maar van trots, heel trots.”

 Verder zou ik zeggen heel veel plezier bij het TV Team en tot vannacht voor de fotosessie van zaterdagavond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muntjes poetsen

 

 

De grote tent

Catering ofwel in de piratenwereld genoemd, de vreetschuur

Extra tent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe nummer van Aukje-Wereldbol