04-11-2011                                                        Combi-Team                                                    Door: Wilco

Het loopt weer tegen het einde van het jaar en dat is de tijd van station het Combi-Team om een plek op de band te reserveren voor de jaarlijkse platenmarathon.

 

Slijtageslag

Hoewel ze dit jaar een keer vrij aan de band zitten zonder overlast van andere piraten gaat niet alles zonder slag of stoot. Sterker nog, het is een ware zenderslijtageslag.

 

De belangrijkste oorzaak is vocht. De eerste zender heeft een jaartje stil gestaan en in eerste instantie werkte het prima maar door de hoge vochtigheid in combinatie met hoogspanning werd het allemaal teveel. De vele  kilovolts sloegen dwars door de isolatie heen en dat betekende het einde van de zender.

 

Flipper

Een kleine zender van 1 kW bood tijdelijk de oplossing maar dit is heel wat anders dan de 10 kW die er eerder achter stond. Een derde zender dan maar, maar die stond niet meer op reserve en daarom werd er één gehuurd. Helaas was dat meer een flipperkast dan een zendkast, dus ook deze werd afgeschreven.

 

Nummertje 4

De oplossing kwam uit het team zelf. Een beetje lastig was het wel, maar een 5 kW-zender net terug van de reparatie werd uit het hok gesleept. Eindelijk, dit werkte maar intussen waren ze wel ruim 24 uur verder en zender nummer 4.

 

AT

Ook AT was weer vroeg uit de veren en donderdag werden de eerste foto’s al geschoten maar een keer een impressietekst bij deze website inleveren, daar moet ik nog op wachten.

 

Nog een keer AT

Wellicht heeft het Combi-Team een behoorlijke indruk achtergelaten want de volgende dag –vrijdag- waren ze weer foto’s aan het maken.

 

Genoeg aandacht aan dat volk gegeven, we gaan terug naar de studio waar het gezellig druk is en van zorgen geen sprake is. Dat hoeft ook niet want de vele verzoekjes laat het team weten dat ze goed worden beluisterd en daar doen ze het voor.

 

Ondanks alle tegenslagen is de uitzending -zoals gepland- op zaterdagnacht beëindigd.

 

Bezoekers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl